O Σεπτέμβρης κλείνει στο "Gazarte" με τη Rosanna Mailan και τους Swingin' Cats

Η μοναδική Rosanna Mailan παρουσιάζει ένα πολλά υποσχόμενο latin show και οι Swingin' Cats ζωντανεύουν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο.

Rosanna Mailan και Swingin' Cats

O Σεπτέμβρης κλείνει στο "Gazarte" με χορό φιλοξενώντας τη Rosanna Mailan την Παρασκευή 29/9 και τους Swingin' Cats το Σάββατο 30/9.

Η μοναδική Rosanna Mailan επιστρέφει στο Roof Stage του "Gazarte" με την πολυμελή της ορχήστρα και τους χορευτές της. Παρουσιάζει ένα latin show, που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κούβα και συγκεκριμένα στην εξωτική Αβάνα. Χορευτές, εντυπωσιακά κοστούμια, ανεβαστικά performances σε μια αυθεντική κουβανέζικη εμπειρία που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Το πάρτι κορυφώνεται το Σάββατο στις 30 Σεπτέμβρη με τους Swingin' Cats. Με την εντυπωσιακή σκηνική τους παρουσία και την αστείρευτη ενέργεια τους, οι Swingin' Cats ζωντανεύουν μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο. Rock ‘n’ roll, jazz και παλιά ελληνικά αγαπημένα κομμάτια γίνονται το ιδανικό soundtrack του "Gazarte".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.