Ήρθε η ώρα να ακούσουμε το "Arte Povera" ζωντανά

Ο συνθέτης, παραγωγός και σκηνοθέτης Beats Pliz μάς ταξιδεύει από το ιστορικό Θέατρο Λυκαβηττού σε τέσσερις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις δίσκων των τελευταίων χρόνων.

Arte Povera – The Documentary

Μετά την ηχηρή επιτυχία του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ "Arte Povera” στο box office, αλλά και την σαρωτική πορεία που ακολούθησε η κυκλοφορία του ομώνυμου μουσικού album, "καθίζοντας" σε κορυφαίες θέσεις των παγκόσμιων Spotify charts, το μουσικό όραμα του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού παραγωγού Beats Pliz, παίρνει σάρκα και οστά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στη σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Λυκαβηττού.

Το "Arte Povera” αποτελεί το πρώτο συμφωνικό ραπ album. Ένα μουσικό έργο το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με την ραπ αισθητική και την τέχνη των δρόμων. Όσοι βρεθούν τον Οκτώβριο στο Θέατρο Λυκαβηττού, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες της συναυλιακής ενσάρκωσης του πρωτόγνωρου αυτού καλλιτεχνικού εγχειρήματος. Ετοιμαστείτε για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, που θα συνδυάσει ζωντανή ορχήστρα και beatmaking, με θεατρικά σκηνικά, video art και rap performances.

Η "Φτωχή Τέχνη” -όπως μεταφράζεται ο τίτλος του έργου- έρχεται ζωντανά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε μία ζωντανή επίδειξη του πως η πολυπλοκότητα και ο πλούτος της συμφωνικής μουσικής μπορούν να συνδυαστούν με την ωμή ενέργεια και την πηγαία ευθύτητα της ραπ, της αδιαφιλονίκητα κορυφαίας σε δημοτικότητα μουσικής στην Ελλάδα του σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "LONE" είναι μία πολυμεσική performance live ηλεκτρονικής μουσικής, visuals και κίνησης που δεν πρέπει να χάσεις

Το Newman Cinema γίνεται σκηνή για μουσική, performances και πολυμεσικές δράσεις, δημιουργώντας έναν χώρο όπου εικόνα, ήχος και κίνηση συνυπάρχουν ζωντανά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/01/2026

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".

Οι Human Touch επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, το νέο τους άλμπουμ "Colorblind".

Το "Cycle of 4ths" live στα Τζάμια Κρύσταλλα

Η νέα σειρά μουσικών performances με τη συμμετοχή μουσικών της avant-garde πειραματικής σκηνής της Αθήνας επιστρέφει.

Θεαματική επιστροφή της Μαντόνα μέσα από τη νέα καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana

Η Madonna ερμηνεύει για πρώτη φορά στα ιταλικά το "La bambola", το εμβληματικό τραγούδι του 1968 που έκανε διάσημο η Patty Pravo.

Ο Πάνος Βλάχος σε ένα show υπερθέαμα στο Vox

Ο ηθοποιός, τραγουδοποιός και performer ανεβαίνει και φέτος στη μουσική σκηνή για ένα show που δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο.