Ήρθε η ώρα να ακούσουμε το "Arte Povera" ζωντανά

Ο συνθέτης, παραγωγός και σκηνοθέτης Beats Pliz μάς ταξιδεύει από το ιστορικό Θέατρο Λυκαβηττού σε τέσσερις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις δίσκων των τελευταίων χρόνων.

Arte Povera – The Documentary

Μετά την ηχηρή επιτυχία του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ "Arte Povera” στο box office, αλλά και την σαρωτική πορεία που ακολούθησε η κυκλοφορία του ομώνυμου μουσικού album, "καθίζοντας" σε κορυφαίες θέσεις των παγκόσμιων Spotify charts, το μουσικό όραμα του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού παραγωγού Beats Pliz, παίρνει σάρκα και οστά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στη σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Λυκαβηττού.

Το "Arte Povera” αποτελεί το πρώτο συμφωνικό ραπ album. Ένα μουσικό έργο το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με την ραπ αισθητική και την τέχνη των δρόμων. Όσοι βρεθούν τον Οκτώβριο στο Θέατρο Λυκαβηττού, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες της συναυλιακής ενσάρκωσης του πρωτόγνωρου αυτού καλλιτεχνικού εγχειρήματος. Ετοιμαστείτε για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, που θα συνδυάσει ζωντανή ορχήστρα και beatmaking, με θεατρικά σκηνικά, video art και rap performances.

Η "Φτωχή Τέχνη” -όπως μεταφράζεται ο τίτλος του έργου- έρχεται ζωντανά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε μία ζωντανή επίδειξη του πως η πολυπλοκότητα και ο πλούτος της συμφωνικής μουσικής μπορούν να συνδυαστούν με την ωμή ενέργεια και την πηγαία ευθύτητα της ραπ, της αδιαφιλονίκητα κορυφαίας σε δημοτικότητα μουσικής στην Ελλάδα του σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ευχάριστος "Ντον Πασκουάλε" στα "Ολύμπια" – Ενδιαφέρον ρεσιτάλ Αργύρη στο Μέγαρο – Bis repetita για Κάουφμαν στη Θεσσαλονίκη

Πολλά και αξιομνημόνευτα λυρικά γεγονότα έλαβαν χώρα το Νοέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιτυχή διοργάνωση από την Εθνική Λυρική Σκηνή των φετινών "International Opera Awards".

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/12/2025

Ένα special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

O εμβληματικός Αμερικανός τραγουδοποιός, με τη μαγευτική φωνή και με μια καριέρα που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες, έρχεται στην Αθήνα.

Το παζάρι δίσκων του "An club" είναι ξανά εδώ για το καθιερωμένο ραντεβού

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν μουσικές από special dj sets.

Δισκοκριτική: Ο Bad Bunny σαρώνει περισσότερο κι απ' τη Rosalía. Αλλά σημαίνει κάτι αυτό;

Το "Debí Tirar Más Fotos" έχει παιχτεί πάνω από 1 δις φορές στο Spotify, το ομότιτλο άλμπουμ γράφει ιστορία στην ισπανόφωνη πλευρά του πλανήτη, ενώ η Δύση αντιμετωπίζει τον Πορτορικάνο (τ)ράπερ ως έναν από τους πιο χαρισματικούς αστέρες του 21ου αιώνα.

O Rod Stewart (επιτέλους) στην Αθήνα

Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα και όχι τώρα που πάτησε, πια, τα 80. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν από το να πάει να δει διά ζώσης έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ποπ/ροκ κουλτούρας (Σάββατο 13/12, "Telekom Center Athens").

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου έρχεται γεμάτο διαφορετικές μουσικές διαδρομές και τις πρώτες εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Florence & Τhe Machine headliners της πρώτης μέρας του EJEKT 2026

H ιέρεια της σύγχρονης βρετανικής μουσικής μόλις κυκλοφόρησε τον έκτο δίσκο της, "Everybody Scream".