Ήρθε η ώρα να ακούσουμε το "Arte Povera" ζωντανά

Ο συνθέτης, παραγωγός και σκηνοθέτης Beats Pliz μάς ταξιδεύει από το ιστορικό Θέατρο Λυκαβηττού σε τέσσερις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις δίσκων των τελευταίων χρόνων.

Arte Povera – The Documentary

Μετά την ηχηρή επιτυχία του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ "Arte Povera” στο box office, αλλά και την σαρωτική πορεία που ακολούθησε η κυκλοφορία του ομώνυμου μουσικού album, "καθίζοντας" σε κορυφαίες θέσεις των παγκόσμιων Spotify charts, το μουσικό όραμα του καταξιωμένου Έλληνα μουσικού παραγωγού Beats Pliz, παίρνει σάρκα και οστά, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στη σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Λυκαβηττού.

Το "Arte Povera” αποτελεί το πρώτο συμφωνικό ραπ album. Ένα μουσικό έργο το οποίο παντρεύει τις συμφωνικές ορχήστρες και την κλασική μουσική, με την ραπ αισθητική και την τέχνη των δρόμων. Όσοι βρεθούν τον Οκτώβριο στο Θέατρο Λυκαβηττού, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες της συναυλιακής ενσάρκωσης του πρωτόγνωρου αυτού καλλιτεχνικού εγχειρήματος. Ετοιμαστείτε για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, που θα συνδυάσει ζωντανή ορχήστρα και beatmaking, με θεατρικά σκηνικά, video art και rap performances.

Η "Φτωχή Τέχνη” -όπως μεταφράζεται ο τίτλος του έργου- έρχεται ζωντανά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε μία ζωντανή επίδειξη του πως η πολυπλοκότητα και ο πλούτος της συμφωνικής μουσικής μπορούν να συνδυαστούν με την ωμή ενέργεια και την πηγαία ευθύτητα της ραπ, της αδιαφιλονίκητα κορυφαίας σε δημοτικότητα μουσικής στην Ελλάδα του σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ουσιαστικές τιμές στον Σοστακόβιτς και την εποχή του: Θαυμάσιες συναυλίες Συμφωνικής ΕΡΤ- Οικονόμου – Φιλαρμόνιας- Φιδετζή & ρεσιτάλ Σδούκου/ Κιτσικόπουλου

Θαυμάσιες ερμηνείες έργων του Σοστακόβιτς χάρισαν το Νοέμβρη η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών και οι Η. Σδούκος - Μ. Κιτσικόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
12/12/2025

Avant premiere στο Θέατρο Παλλάς για το 'Κωνσταντίνος Αργυρός live στο Royal Albert Hall'

Σε πρώτη προβολή στο Θέατρο Παλλάς η sold out συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Οι Street Outdoors Soundsystem στα decks του Onassis Ready

Το δεύτερο DJ session από τους Street Outdoors Soundsystem στο πλαίσιο της έκθεσης "you are invited" του Juergen Teller, στου Ρέντη.

Τα lives του Σαββατοκύριακου

Ο Sir Rod Stewart, ο Kadebostany και όλα όσα θα παίξουν αυτό το ΣΚ.

Νεφέλη Φασούλη και Καλογεράκια συναντώνται στον Σταυρό του Νότου

Μια συνεργασία που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά πάντα εκπλήσσει ευχάριστα - από 2 Ιανουαρίου 2026.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δημοφιλή έργα, ύμνοι και κάλαντα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

Η Billie Eilish συναντά τον James Cameron στη μεγάλη οθόνη

Αυτή άλλαξε τη μουσική. Αυτός άλλαξε τον κινηματογράφο. Μαζί θα επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία της συναυλίας με το 'Billie Eilish - Hit me hard and soft: The tour (Live in 3D)'