Ο Theodore για δύο βραδιές στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

O καλλιτέχνης επιστρέφει με full band στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών για δύο συναυλιακές βραδιές στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην κορυφή του Λόφου Νυμφών.

Theodore

Έπειτα από τρία συνεχόμενα sold out τον περσινό Οκτώβρη, ο 31χρονος μουσικός Theodore επιστρέφει την Πέμπτη 07 και την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου στις 9:30 μ.μ. στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο Θησείο για να μας χαρίσει μια ξεχωριστή συναυλιακή εμπειρία.

 Ο μουσικός και συνθέτης από τα Βριλήσσια ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στο Λονδίνο, ενώ δεν άργησε να εμφανιστεί σε αρκετά φεστιβάλ του εξωτερικού και να συνεργαστεί με ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως τον παραγωγό Ken Thomas (Sigur Rós, Moby, M83). Ο ήχος του Theodore είναι ένας συνδυασμός κλασικών συνθέσεων με πιάνο, με ηλεκτρονικά στοιχεία που κυμαίνονται από minimal, έως gritty synth-wave της δεκαετίας του '80.

Ο Λόφος των Νυμφών αποτελεί αναμφίβολα τον καταλληλότερο χώρο για να φιλοξενήσει το προσωπικό ecstatic performance του Theodore, με επιρροές από τη sci-fi κουλτούρα, όπως αυτές αποτυπώνονται στο 4ο album του "The Voyage". Το album κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 από την αυτόνομη μουσική εταιρεία United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο Διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας.

Υπό τη συνοδεία ambient ηχοτοπίων σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό light show, το live του Theodore σε ταξιδεύει πνευματικά πέρα από τη δυστοπική πραγματικότητα σε ένα νοητό αστεροσκοπείο, με θέα τα φώτα της Νοτιοδυτικής Αθήνας από τη μια και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης από την άλλη.

Η εμπειρία ξεκινά από την ώρα που ανεβαίνεις τον λόφο και συνεχίζεται ως και το τέλος αυτού του μουσικού ρεσιτάλ, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι, μαζί με τον Theodore, θα έχουν την ευκαιρία να ανηφορίσουν κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού προς το τηλεσκόπιο Δωρίδη για παρατήρηση του ουρανού και των πλανητών του γαλαξία μας που θα είναι ορατοί εκείνο το βράδυ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30 μ.μ. | Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

26/04/2024

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".