Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και μικρασιάτικο τραγούδι

Συναυλία - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και μικρασιάτικο τραγούδι με τη Μαριώ και τον Λάμπρο Καρελάπαρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

φεστιβάλ ρεματιάς

Η Μαριώ, γνήσια ρεμπέτισσα που υπηρετεί το συγκεκριμένο ρεπερτόριο από τα 13 της χρόνια, συναντά στη Ρεματιά, το Σάββατο 29 Ιουλίου9 μ.μ, τον Λάμπρο Καρελά, έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα "φτιαγμένο με οδηγό το καλό ελληνικό τραγούδι γιατί τα καλά τραγούδια δεν παλιώνουν ποτέ". Μας υπόσχονται μια βραδιά με τραγούδια – διαμάντια, ρεμπέτικα, λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά και μας καλούν σε ένα γλέντι από καρδιάς γιατί όπως λέει η Μαριώ "θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, σαν να τους έχουμε καλεσμένους στο σπίτι". 

Μαζί τους μια παρέα καταξιωμένων μουσικών: Δημήτρης Λίβανος (μπουζούκι), Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο), Αντώνης Κουτελιέρης (κιθάρα), Γιάννης Παππάς (βιολί) και Νώντας Κυριακόπουλος (μπάσο).

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Τα swing του Χιώτη" κάθε Κυριακή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Στη μουσική παράσταση ακούμε τους βασικούς σταθμούς όλης της μουσικής πορείας και εξέλιξης του σπουδαίου καλλιτέχνη, ενώ συμμετέχουν χορευτές επί σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

Όλα όσα κρατάμε από τον εκρηκτικό Α' Ημιτελικό του Sing for Greece 2026

Οι 7 φιναλίστ, ο τυφώνας Ακύλας και το τρίο των παρουσιαστών που έκλεψε την παράσταση — είδαμε τον Α’ Ημιτελικό του Sing for Greece και συγκεντρώσαμε τα highlights της βραδιάς

"Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα": O Γιάννης Αγγελάκας σε μια νέα παράσταση-εμπειρία

Ο κορυφαίος δημιουργός της ελληνικής ροκ σκηνής επανέρχεται μετά τη "Νέκυια", γεφυρώνοντας τον ροκ λυρισμό του Παύλου Σιδηρόπουλου με το διαχρονικό παραμύθι του Σαιντ-Εξυπερύ

Ο DarkMatters υπογράφει ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως

Ο DarkMatters (a.k.a. Vaggelis Mourelatos) είναι συνθέτης και δημιουργός και παρουσιάζει τη νέα δουλειά του.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχεται τον Jerome Kaluta στο Doors Live Art

Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο, εκεί όπου η indie pop συναντά το funk και η νύχτα γίνεται εμπειρία.

Οι The Great Gig υπόσχονται μια πραγματική Pink Floyd εμπειρία

Οι The Great Gig παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Μαρτίου, το καλλιτεχνικό σύμπαν του γκρουπ με προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία του.

Το Death Disco Indoor Festival επιστρέφει με δυνατά ονόματα

Ένα μοναδικό διήμερο στήνεται στις 3 και 4 Απριλίου με headliners τους And Also The Trees και Selofan και συγκροτήματα που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.