Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και μικρασιάτικο τραγούδι

Συναυλία - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και μικρασιάτικο τραγούδι με τη Μαριώ και τον Λάμπρο Καρελάπαρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

φεστιβάλ ρεματιάς

Η Μαριώ, γνήσια ρεμπέτισσα που υπηρετεί το συγκεκριμένο ρεπερτόριο από τα 13 της χρόνια, συναντά στη Ρεματιά, το Σάββατο 29 Ιουλίου9 μ.μ, τον Λάμπρο Καρελά, έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα "φτιαγμένο με οδηγό το καλό ελληνικό τραγούδι γιατί τα καλά τραγούδια δεν παλιώνουν ποτέ". Μας υπόσχονται μια βραδιά με τραγούδια – διαμάντια, ρεμπέτικα, λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά και μας καλούν σε ένα γλέντι από καρδιάς γιατί όπως λέει η Μαριώ "θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, σαν να τους έχουμε καλεσμένους στο σπίτι". 

Μαζί τους μια παρέα καταξιωμένων μουσικών: Δημήτρης Λίβανος (μπουζούκι), Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο), Αντώνης Κουτελιέρης (κιθάρα), Γιάννης Παππάς (βιολί) και Νώντας Κυριακόπουλος (μπάσο).

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Εισβολέας και η παρέα του για ένα εκρηκτικό live στο Fuzz

Το Special Winter Tour αποτελεί ευκαιρία για το κοινό να ζήσει αγαπημένα κομμάτια και να ακούσει αποκλειστικά υλικό από τις νέες κυκλοφορίες του καλλιτέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2026

Η Μιρέλα Πάχου προσπαθεί να μην παίρνει τον εαυτό της υπερβολικά σοβαρά

Μία κουβέντα με την πολύ ιδιαίτερη καλλιτέχνη, που -όπως και να το κάνεις- είναι μια πολύ ξεχωριστή "περίπτωση".

Morad: To φαινόμενο της ισπανικής urban σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα

Χωρίς δισκογραφική εταιρεία, ο 27χρονος καλλιτέχνης κατάφερε να μπει στα charts να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar σε μια απρόβλεπτη συναυλία στον Σταυρό του Νότου

Μια συναυλία για το κοινό αλλά και τους ίδιους τους μουσικούς, με τον πηγαίο αυθορμητισμό του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Abul Mogard και Rafael Anton Irisarri υπόσχονται μια καθηλωτική εμπειρία στο Ωδείο Αθηνών

Οι δύο μορφές της σύγχρονης ambient και drone μουσικής εμφανίζονται σήμερα στο πλαίσιο των St Paul’s Sessions 8.

Από τα Grammy για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Freddie Gibbs

Ο επιδραστικός hip hop καλλιτέχνης καταφθάνει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου, σε μια εμφάνιση που αναμένεται να γράψει ιστορία.

Ο Χρήστος Θηβαίος σε στίχους Τάσου Αλιμπινίση

Ο ερμηνευτής θα εμφανιστεί για τρεις παραστάσεις, όπου στιγμές και μνήμες γίνονται τραγούδια και θυμίζουν ότι πάντα χώρος και χρόνος να ταξιδεύουμε.