Περιοδία εντός της Ρεματιάς: Μια συναυλία με τους Κώστα Λειβαδά και Ανδριάνα Μπάμπαλη

Τη συναυλία με τίτλο "Περιοδεία εντός…" φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

Κώστας Λειβαδάς - Ανδριάνα Μπάμπαλη

Τη συναυλία "Περιοδεία εντός…" με τους Κώστα Λειβαδά και Ανδριάνα Μπάμπαλη φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στις 9 μ.μ. Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιάς μας, με δεκάδες γνωστά τραγούδια για περισσότερα από είκοσι χρόνια, μαζί με το καλλιτεχνικό του alter ego, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, μας καλούν να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και υπόσχονται να μας μαγέψουν με τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και αγαπημένα τους άλλων δημιουργών. 

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια από εύρος ρεπερτορίου όπως, "Μοίρα μου έγινες",  "Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου", "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", "Σαν να μην πέρασε μια μέρα", "Για να σε συναντήσω", "Η επίμονή σου", "Είναι εντάξει μαζί μου" καθώς και τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον τελευταίο, ομώνυμο της παράστασης, δίσκο του δημιουργού Περιοδεία εντός, όπως τα ντουέτα του με την Ανδριάνα Μπάμπαλη "Αν εμείς χωρίσουμε" και  "Σήκωσε κύμα" αλλά και τα "Όσο δεν είμαστε μαζί", "Σαν το νησί του καθενός", "Τα βράδια που θα λείπεις". 

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Hans Zimmer και John Williams: Δύο τιτάνες της κινηματογραφικής μουσικής σε μια συναυλία με τα καλύτερα soundtracks όλων των εποχών

Μουσικές που αγαπήσαμε, εξαιρετικοί φωτισμοί και προβολές, σ’ ένα show υψηλών προδιαγραφών στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2024

Piano City Athens: Όλα τα φώτα στο πιάνο

Το Piano City Athens μεταμορφώνει για δεύτερη χρονιά την Αθήνα σε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα με 100 κοντσέρτα πιάνου σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

The Mystery Lights: Επιστρέφουν με νέο δίσκο στο στέκι της Λιοσίων

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο "Gagarin" έρχονται με νέο υλικό.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μελοποιεί Καβάφη για μία και μοναδική συναυλία στη Στέγη

Ο μεγάλος συνθέτης μελοποιεί ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη σε εκδοχή ενδεκαμελούς ορχήστρας δωματίου, με πρωτότυπες και νεότερες φωνητικές ερμηνείες.

Mellowsophy Music: Μια διήμερη μουσική εμπειρία της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής στο "Gazarte"

Η Mellowsophy Music ετοιμάζει ένα line-up με τα πιο φρέσκα ονόματα της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης ανεξάρτητης σκηνής.

Οι εμβληματικοί In Flames έρχονται στο "Floyd"

Η μεγάλη μπάντα απ’την Σουηδία, που συνεχίζει να καινοτομεί παρά τις αμέτρητες διακρίσεις που έχει ήδη κατακτήσει, έρχεται στην Αθήνα για ένα μεγάλο live.

Miles Kane, πώς είναι να παίζεις σαν "One Man Band";

Μιλήσαμε μαζί του λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην Αθήνα, στο "Arch Club" (17/5).