H Stella Bossi και το δίδυμο των ARTBAT καταλαμβάνουν τα decks του "Βolivar" αυτό το Σαββατοκύριακο

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του "Βolivar" που θα μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι το πρωί σε δύο μεγάλα b2b πάρτι;

Stella Bossi

Το "Bolivar Beach Club" υποδέχεται την εκκεντρική Stella Bossi και τους superstar ARTBAT για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μελωδία και χορό. η Stella Bossi, το μυστηριώδες κορίτσι που κατάφερε να συνδέσει το Βερολινέζικο techno underground με την εξωστρέφεια και τη δημοφιλία, έρχεται για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα, την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Social media sensation, με ένα εκατομμύριο followers, εκδηλωτική και εκρηκτική πίσω από τα decks, η Bossi κατάφερε να συνδυάσει το Βερολινέζικο underground με την απόλυτη εξωστρέφεια. Στους fans της ήδη συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Pan-Pot, Nastia, AnfisaLetyago, Skrillex και Claptone, αφού τόσο οι εκκεντρικές εμφανίσεις της, όσο και το καθηλωτικό μουσικό της στυλ δεν περνούν καθόλου απαρατήρητα.
 
Το 2020 ξεκίνησε να κυκλοφορεί μουσική μέσω του label της, The Beat Must Fuck, που ήδη ανεβαίνει εντυπωσιακά. Η Stella Bossi είναι μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες του Βερολίνου, ως η residentτου Symbiotikka party στο πασίγνωστο και θρυλικό Kit Kat Club. Η νέα, hybrid γενιά της techno είναι εδώ, έτοιμη να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της, με τη Stella να δίνει το πρόσταγμα.

Οι superstars της χορευτικής μουσικής ARTBAT στο Release Athens 2022

Οι Ουκρανοί superstars της μελωδικής techno ARTBAT παίρνουν τη σκυτάλη το Σάββατο 8 Ιουλίου. Οι ARTBAT δημιουργήθηκαν από τους Artur και Batish, δύο έμπειρους DJs και παραγωγούς της underground χορευτικής σκηνής του Κιέβου. Σε ένα χώρο με πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό, κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή αφού η παρθενική τους κυκλοφορία, "Mandrake”, γρήγορα μπήκε στα DJ sets των πλέον θρυλικών techno ονομάτων, όπως ο Richie Hawtin και ο Maceo Plex. Μέσα σε ένα χρόνο, εκτοξεύτηκαν στην κορυφή της χορευτικής μουσικής, έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα danceevents που πρέπει να παίξεις για να ανέβεις επίπεδο και κατέκτησαν την κορυφή των charts στο Beatport.

Η συνέχεια ήταν παρόμοια. Ο Solomun τους υπογράφει στην εταιρεία του και αμέσως μετά κυκλοφορούν τη δεύτερη, μεγάλη τους επιτυχία, "Uplift”. Με το "Tabu”, που ακολούθησε, επιβεβαιώνουν τη φοβερή αίσθηση μελωδίας που τους διακρίνει. Μέχρι το τέλος του 2019, συμμετέχουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα dance festivals του πλανήτη, αναδεικνύονται Stars of the Year στο Mixmag, κατακτούν την κορυφή στις πωλήσεις του Beatport και κυκλοφορούν το πρώτο τους Essential Mix στο BBC Radio 1, την εμβληματική εβδομαδιαία εκπομπή του Pete Tong που βγαίνει στον αέρα εδώ και τρεις δεκαετίες.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
17/05/2024

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.