Οι Bleed From Within έρχονται στο Release Athens 2023

Οι Σκωτσέζοι, μια απ’τις κορυφαίες metalcore μπάντες αυτή τη στιγμή, θα πλαισιώσουν τους Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn.

Bleed From Within

Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους Bleed From Within την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Οι Σκωτσέζοι, μια απ’τις κορυφαίες metalcore μπάντες αυτή τη στιγμή, θα πλαισιώσουν τους Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn, στη μεγαλύτερη metal βραδιά του φετινού καλοκαιριού.

Οι Bleed From Within έχουν μια ισχυρή και αξιόπιστη παρουσία στη βρετανική metal σκηνή εδώ και 18 χρόνια. Σχηματίστηκαν στη Γλασκώβη, το 2005, την περίοδο της έκρηξης του metalcore, και καθιερώθηκαν γρήγορα ως μια από τις πιο ξεχωριστές μπάντες της σκηνής στη χώρα. Αντλώντας έμπνευση από τη μεγάλη παράδοση του ακραίου ήχου και με ένα αδιαπραγμάτευτο ταλέντο στη σύνθεση άκρως εθιστικών anthems, το κουιντέτο από την Σκωτία φάνηκε πανέτοιμο από την πρώτη στιγμή και δεν σταμάτησε να εξελίσσεται σε κάθε επόμενο βήμα.

Από το ντεμπούτο άλμπουμ, "Humanity” (2009), μέχρι το πιο πρόσφατο και αριστουργηματικό "Shrine” (2022), οι Bleed From Within εδραίωσαν τη φήμη τους ως μια από τις πιο σταθερές παρουσίες του σύγχρονου metal ενώ οι εκτεταμένες περιοδείες τους μετέτρεψαν σε μια εντυπωσιακή live μπάντα. Αυτό θα επιβεβαιωθεί και την Τετάρτη 28 Ιουνίου, όταν θα μοιραστούν τη σκηνή της Πλατείας Νερού με τους Amon Amarth, Kreator και Heaven Shall Burn, στη μεγαλύτερη metal βραδιά του φετινού καλοκαιριού.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

16/05/2024

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Music Week 2024

Η τετραήμερη γιορτή ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, που απλώνεται σε 4 venues στην ευρύτερη γειτονιά του Κεραμικού, προσκαλεί 40 καλλιτέχνες και 160 ομιλητές από 26 χώρες.

Τι θα δούμε στον Κήπο του Μεγάρου αυτό το καλοκαίρι;

Η προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις έχει αρχίσει.

Αυτές είναι οι παράλληλες δράσεις του 23oυ Athens Jazz

Οι χειροποίητες δημιουργίες του Meet Market, η επετειακή φωτογραφική έκθεση της ομάδας METApolis και το πιο τζαζ πρωινό του καλοκαιριού, γεμάτο με δωρεάν δράσεις για παιδιά, συμπληρώνουν τη φετινή διοργάνωση

"P.O.P.": Kυκλοφόρησε το νέο E.P. της Μαρίνας Σάττι

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Σάττι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο υλικό.

Γιάννη Αγγελάκη, ποια είναι η "Φωνή των Βακχών";

Ο ανερχόμενος συνθέτης γράφει για την "επινοημένη παράσταση μουσικού θεάτρου" που ανεβαίνει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ για δύο παραστάσεις σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή.