"P.O.P.": Kυκλοφόρησε το νέο E.P. της Μαρίνας Σάττι

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Σάττι επιστρέφει με ολοκαίνουργιο υλικό.

Μαρίνα Σάττι

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο υλικό. Το νέο mini album της Μαρίνας Σάττι φέρει τον ευφυή διττό τίτλο "P.O.P.” και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει και το ακρωνύμιο: "Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης", μια εξωστρεφής συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους,  ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές  - μα πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια η τραγουδίστρια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το "P.O.P.” έχει γίνει viral σε όλα τα social media με εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις των τραγουδιών και δεκάδες χιλιάδες streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μαρίνα Σάττι

Στο "P.O.P.” που μόλις κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company περιλαμβάνονται συνολικά 7 τραγούδια, ανάμεσα τους και το πλατινένιο "TUCUTUM” που απολαύσαμε πέρσι το καλοκαίρι, καθώς και το τριπλά πλατινένιο viral "ZARI” με το οποίο η Μαρίνα Σάττι σαρώνει αυτή τη στιγμή στα παγκόσμια charts, μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. 

Ακόμα, το "P.O.P.” περιλαμβάνει το νέο single της Μαρίνας "LALALALA”, το οποίο συνοδεύει ένα πολύχρωμο βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Billy King, το ξεσηκωτικό και με άρωμα Ελλάδας "Στην Υγειά Μας", το "Είμαι Καλά!!!!!!!"  με τη συμμετοχή της viral life coach του TikTok Κατερίνας Σαλακά, το πιο cool 10λεπτο track της ελληνικής δισκογραφίας "MIXTAPE” με guest συμμετοχές από τους Λευτέρη Πανταζή, RACK, Έφη Θώδη, VLOSPA και OGE καθώς επίσης και την συγκινητική μπαλάντα "Αχ Θάλασσα" σε στίχους της Λένας Κιτσοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

To Phaex Festival φέρνει στην Κέρκυρα την ηλεκτρονική μουσική του σήμερα

Το καλοκαίρι του 2026, η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει για ακόμη μία φορά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/06/2026

H Loreen τα σπάει με τη νέα δισκογραφική της δουλειά

Το "Set Me Free" είναι το νέο κομμάτι της Loreen που γίνεται παντού viral κι έρχεται δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της WILDFIRE.

Μουντιάλ χωρίς Σακίρα γίνεται; Δεν γίνεται.

Το Μουντιάλ 2026 άνοιξε αυλαία χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου, με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης και η Σακίρα απέδειξε ξανά γιατί θεωρείται η ιέρεια των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Αναβάλλεται η συναυλία του Theodore στη ΣΤΟΑ Culture

Η συναυλία μεταφέρεται για τις 10 Οκτωβρίου, καθώς υπήρξαν τεχνικά προβλήματα στον χώρο διεξαγωγής της, ενώ τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Υψηλών πτήσεων συνέχεια για την ΚΟΘ: Εξαιρετικά προγράμματα και έγκυροι Ούγγροι σολίστ (Λανγκ, Συτς) σε συναυλίες υπό έναν εμπνευσμένο μόνιμο αρχιμουσικό (ΜακΦωλ)

Δύο ακόμη εξαιρετικές συναυλίες της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης υπό τον Βρετανό μόνιμο αρχιμουσικό της Λήο ΜακΦωλ επιβεβαίωσαν την πανηγυρική επιστροφή του συνόλου στην εμπροσθογραμμή των μουσικών μας πραγμάτων.

Στην πισίνα των Αστεριών, τα Κυριακάτικα πάρτι αντανακλούν κομψότητα

Τα ιστορικά Asteria στη Γλυφάδα διοργανώνουν djs party δίπλα στην πισίνα και υπόσχονται ειδυλλιακά απογεύματα Κυριακής με μουσική που ξεχωρίζει.

Γιατί δεν πρέπει να χάσεις τα Υπόγεια Ρεύματα στην Τεχνόπολη

Το θρυλικό συγκρότημα εμφανίζεται στη σκηνή της Τεχνόπολης στις 13 Ιουνίου σε μία τόσο ιδιαίτερη βραδιά που θα τη θυμόμαστε για καιρό.