Πρωτοχρονιάτικο gala με τα ωραιότερα μιούζικαλ

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει σε δύο βραδιές το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμά της στο Μέγαρο.

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών-Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ©Akriviadis

Με τα πιο λαμπερά διαμάντια του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου υποδέχεται το 2023 η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (KOA), η οποία, ειδικά φέτος, παρουσιάζει για δύο βραδιές το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο γκαλά της στο Μέγαρο, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για την πρώτη εορταστική της συναυλία που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Έτσι, όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους, μπορούν να εξασφαλίσουν θέσεις για τη δεύτερη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Nandia Kontogeorgi
Νάντια Κοντογεώργη
Myrsini Margariti
Μυρσίνη Μαργαρίτη

Στο πρόγραμμα και των δύο συναυλιών, μελωδίες που άφησαν εποχή στο Μπρόντγουεϋ της Νέας Υόρκης και στο Ουέστ Εντ του Λονδίνου, ερμηνευμένες από την Μυρσίνη Μαργαρίτη (υψίφωνος), την Νάντια Κοντογεώργη (μεσόφωνος, 30/12), την Βάσια Ζαχαροπούλου (υψίφωνος, 29/12), τον Γιάννη Καλύβα (τενόρος) και τον Γιώργο Παπαδημητρίου (βαθύφωνος).

Vasia Zacharopoulou
Βάσια Ζαχαροπούλου
Yorgos Papadimitriou
Γιώργος Παπαδημητρίου

Την ΚΟΑ-resident ορχήστρα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών διευθύνει ο μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου.

Yiannis Kalyvas
Γιάννης Καλύβας
Michalis Economou
©Spiros Katopodis
Μιχάλης Οικονόμου

Στο φετινό πρωτοχρονιάτικο γκαλά μιούζικαλ της ΚΟΑ, θα απολαύσουμε γνωστά αποσπάσματα από την "Ωραία μου κυρία" του Frederick Loewe και τη "Μελωδία της ευτυχίας" του Richard Rodgers, από το "Kiss Μe Kate" του Cole Porter και το "West Side Story" του Leonard Bernstein, αλλά και κοσμαγάπητα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τις δημοφιλείς ορχηστρικές συνθέσεις "A Christmas Festival" και "Belle of the Ball" του Leroy Anderson καθώς και από το περίφημο εμβατήριο "Pomp and Circumstance March No. 1" του Sir Edward Elgar.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής - αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης»

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.