Οι Tempers σε ρυθμούς "Death Disco"

Tη βραδιά για το synth-pop ντούο θα ανοίξει η Vassilina.

Tempers,

Το ντουέτο των Tempers της Νέας Υόρκης, αποτελούμενο από την Jasmine Golestaneh και τον Eddie Cooper, έρχεται στο Death Disco, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 για μια ξεσηκωτική βραδιά. Η μπάντα ειδικεύεται στη synth-pop, με στοιχεία από house, techno, shoegaze και post-punk. Τα άψογα φωνητικά χαρίσματα της Jasmine Golestaneh συνυπάρχουν με τα σκληρά beats και το μεθυστικό darkwave ήχο τους, καθιστώντας τους μια πραγματικά σαγηνευτική και ξεχωριστή μπάντα.

Το δίδυμο μάς συστήθηκε το 2015, με την κυκλοφορία του παρθενικού άλμπουμ "Services", συμπεριλαμβανομένου του underground dance floor hit "Strange Harvest", το οποίο οδήγησε σε πολυάριθμες διεθνείς περιοδείες και sold out συναυλίες. Από τότε ακολούθησαν τα "Fundamental Fantasy" (2017), "Junkspace" (2018), σε συνεργασία με τον πολυσυζητημένο αρχιτέκτονα Rem Koolhaas, και "Private Life" (2019), τα οποία έχουν τύχει ευρείας αναγνώρισης.

Tempers

Το πρόσφατο άλμπουμ τους με τίτλο "New Meaning", περιλαμβάνει το single "Unfamiliar" και το εντυπωσιακό 3D animated video-art για το "Sightseeing". Η ενασχόληση των Tempers με τις εικαστικές τέχνες αντικατοπτρίζεται επίσης στη φωτογραφία του εξωφύλλου του Chen Wei "Lost Hotel", αλλά και στο βιβλίο της Jasmine Golestaneh με εμπνευσμένα κολάζ από το άλμπουμ της.

VASSIŁINA

Μαζί τους θα βρίσκεται και η Vassilina, η οποία συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές επιρροές. Έχοντας αναφορές από την avant-pop καθώς και τη βρετανική και γαλλική synth-pop και electro-pop σκηνή παρουσιάζει στα live της ένα punk μελαγχολικό ηχοτοπίο. Με έντονα delays στις φωνές, απόκοσμα field-recordings και μελαγχολικές πολυφωνίες, η Vassilina ακροβατεί ανάμεσα στο χάος και στην dance σκηνή.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Tempers

  • post punk - new/dark wave

Το ντουέτο από τη Νέα Υόρκη, αποτελούμενο από την Jasmine Golestaneh και τον Eddie Cooper, ειδικεύεται στη synth-pop, με στοιχεία από house, techno, shoegaze και post-punk.

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

24/04/2024

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.

Ο Εισβολέας γιορτάζει 25 χρόνια πορείας

Έρχεται με full band σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.

Last call για την Κατερίνα Παπουτσάκη στη "Σφίγγα"

Η περφόρμερ κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων της "Τραγουδιστά" με καλεσμένο τον Ody Icons.