Τρεις μεγάλες φωνές συνοδεύουν έξι από τους μουσικούς της ορχήστρας Jazz At Lincoln Center

H atherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns συνοδεύουν έξι από τους all-star μουσικούς της διάσημης ορχήστρας σε μια φιλανθρωπική συναυλία.

Jazz At Lincoln Center

Τρείς μεγάλες γυναικείες φωνές της Jazz σήμερα στην Αμερική συνοδεύουν έξι από τους all-star μουσικούς της διάσημης ορχήστρας Jazz At Lincoln Center για μια μοναδική συναυλία την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για την υποστήριξη του νοσοκομείο "Αττικόν". 

Ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture, διοργανώνει μια μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση, προσκαλώντας στην Ελλάδα μια από τις διασημότερες Jazz ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική
Jazz At Lincoln Center (JALC), που ταξιδεύει κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, φέρνοντας μαζί της 6 από τους all-star μουσικούς της και 3 μεγάλες κυρίες της Jazz - με κορυφαία την σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel - για μία και μόνο μεγάλη συναυλία με τίτλο "Jazz At Lincoln Center Presents: Songs We Love".

Jazz At Lincoln Center

Τρείς "μεγάλες” γυναικείες φωνές της Jazz σήμερα στην Αμερική, η σπουδαία και υποψήφια για βραβείο GRAMMY Catherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns συνοδεύουν τους 6 all-star μουσικούς της JALC (Gabe Medd, Mariel Bildsten, Lucas Pino, Mathis Picard, Barry Stephenson, TJ Reddick) και μας προσκαλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στη μουσική Jazzκαι την ιστορία της, καλύπτοντας μια πορεία από τα πρώτα μπλουζ και τζαζ τραγούδια της δεκαετίας του 1920, μέχρι και τις τεράστιες επιτυχίες των δεκαετιών 1950 & 1960. Το ελληνικό και διεθνές κοινό του Ηρωδείου, θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει διάσημα και πολυαγαπημένα τραγούδια, ορισμένων εκ των σημαντικότερων συνθετών - ερμηνευτών της τζαζ, όπως οι Duke Ellington, George Gershwin, Cole Porter, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra και Judy Garland.

Jazz At Lincoln Center

Κάθε χρόνο, η διάσημη ορχήστρα JALC υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Wynton Marsalis, παρουσιάζει εκατοντάδες συναυλίες στο "σπίτι” της στη Νέα Υόρκη,
το περίφημο Frederick P. Rose Hall αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μέσα από το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με προσκεκλημένους δημιουργούς και ερμηνευτές, στηρίζει και προωθεί το όραμά της για τη συνεχή ανάπτυξη και διάδοση της τέχνης της τζαζ μουσικής και κουλτούρας παγκόσμια, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει το σημαντικότατο έργο της σε περισσότερες από 446 πόλεις, σε περισσότερες από 40 χώρες.

Jazz At Lincoln Center

H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο "Αττικόν". Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό αξίας πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου", προσθέτοντας 6 θέσεις και τον εξοπλισμό τους, και τη δωρεά 7 θερμοκοιτίδων και 8 μόνιτορ, έτσι ώστε να μην μετακινούνται τα πρόωρα νεογνά όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση - γεγονός πολύ σημαντικό για την ασφάλεια τους. Επίσης, μόλις παραδόθηκαν 2 ακόμα θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν" . 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 120-20).


 

Περισσότερες πληροφορίες

Jazz At Lincoln Center

  • Jazz-Blues-Ethnic

Τρείς μεγάλες γυναικείες φωνές της Jazz σήμερα στην Αμερική, η σπουδαία και υποψήφια για το βραβείο GRAMMY Catherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns συνοδεύουν έξι από τους all-star μουσικούς της διάσημης ορχήστρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

AthensRocks 2024: Ροκάρουμε με Sleaford Mods, The Last Internationale και Ilias Bogdanos & Inco

Το AthensRocks ετοιμάζει ένα πολυσυλλεκτικό line up που θα ενθουσιάσει όλους τους μουσικόφιλους.

"Rio": Σαν σήμερα το 1982, κυκλοφορεί το magnum opus των Duran Duran

Το "Rio" συνδύαζε ότι πιο ενδιαφέρον συνέβαινε στη μουσική των early 80s: το σκοτάδι του post-punk, τον πειραματισμό της synth-pop, την ατμόσφαιρα του gothic rock και τους αψεγάδιαστους disco ρυθμούς.

Το "Ζάρι" της Μαρίνας Σάττι επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές

Το τραγούδι που εντυπωσίασε το κοινό της Eurovision, λαμβάνοντας το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό, επανακυκλοφορεί "A capella", "Instrumental", "Sped Up" αλλά και στην Live έκδοση.

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.