Η Μαρίζα Ρίζου μάς καλεί να βγούμε "Μαζί της Στο Φως"

Η καλλιτέχνις με το εκρηκτικό ταπεραμέντο και την ακομπλεξάριστη σκηνική παρουσία προσγειώνεται στον Βύρωνα και ερμηνεύει τραγούδια-σταθμούς αλλά και καινούριες διασκευές στο Θέατρο Βράχων.

Μαρίζα Ρίζου

Κι αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου μάς καλεί να βγούμε "Μαζί Της Στο Φως" μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο, φυσικά, δεν θα λείπουν τραγούδια-σταθμοί αλλά και καινούριες διασκευές. Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η Μαρίζα Ρίζου μάς υποδέχεται για πρώτη φορά στο φιλόξενο και αγαπημένο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" για τη μοναδική της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, σε μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσική!

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα. Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους "συνήθεις υπόπτους" φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις, και μάς υπόσχονται μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου!

Μαζί της οι: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες / τζουράς / φωνή, Παναγιώτης Κωστόπουλος – τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο / Synth Bass / μελόντικα / ρεκ, Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο / κλαρίνο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/ Hammond / Rhoads /επιμέλεια ενορχηστρώσεων.

Το μουσικό πρόγραμμα θα αποδοθεί και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl. Γιατί η μουσική είναι μια εμπειρία για όλες και όλους.

Info: Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. | Εισιτήρια: €15-17 . Προπώληση στο ticketservices.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Νύχτες Μαγικές": Ένα ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού

Η συναυλία- αφιέρωμα σε στιγμές της λαϊκής μουσικής με σπουδαίους καλλιτέχνες για μια μοναδική νύχτα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2025

Φ hill Sessions: Τα πιο δροσερά ραντεβού μας στον λόφο του Φιλοπάππου

Οι καλοκαιρινές νύχτες γεμίζουν μουσική στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα Φ hill Sessions να υποδέχονται κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Tigran Hamasyan, Fantastic Negrito, Light in Babylon και Xylouris White.

Νέα ημερομηνία και μέρος για τη συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου

Λόγω του επαναπρογραμματισμού των περιοδειών και της παράτασης των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο "Romeo" η συναυλία της στην Αθήνα μεταβάλλεται.

Το Lake Party Trichonida 2025 έχει Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Κότσιρα και Νίκο Οικονομόπουλο

Το ξέφρενο διήμερο πάρτι στο Κτήμα Πιθάρι θα πλαισιώσουν με DJ set ο Onemanshow και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Λένα Πλάτωνος συναντά Σαβίνα Γιαννάτου και Γιάννη Παλαμίδα στου Φιλοπάππου

Μαζί της, για τη συναυλία που θα κλείσει τα Φ Hill Sessions, και ο Stergios T.

Το Primer 2025 υποδέχεται τους Faithless και 12 ακόμη international acts

Με ένα φαντασμαγορικό line-up, δύο stages, διεθνείς superstars και ένα ολοκαίνουργιο κεντρικό stage, το Primer επιστρέφει για να επιβεβαιώσει πως η Αθήνα έχει πλέον το δικό της EDM φεστιβάλ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Γυναίκες στην τέχνη και την παράδοση: Ένα νέο φεστιβάλ γεννιέται στη Σαντορίνη

Βιολέτα Ίκαρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Νεφέλη Φασούλη και πολλές ακόμα ξεχωριστές φωνές δίνουν το παρών στο νέο φεστιβάλ "Στη Σκιά της Κόρης".