Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για τελευταία φορά επί σκηνής

Οι δύο ερμηνευτές κλείνουν τον κύκλο των επιτυχημένων κοινών εμφανίσεων του στο Θέατρο Βράχων.

Κότσιρας - Νέγκα © Δημήτριος Μασούρας

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην  Αθήνα συμπράττουν επί σκηνής και το καλοκαίρι ενώνοντας  τις φωνές τους και μας μεταφέρουν μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο καλό Ελληνικό τραγούδι. Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ., οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον "Σασμό" και τον "Φύλακα Άγγελο", μέχρι το "Τσιγάρο" και το "Έλα και Κόψε Με στα Δυο" κι από το "Με τα Μάτια Κλειστά", και "Το Δίκιο μου" μέχρι το "Βρες μου έναν άλλον" και το "Οξυγόνο, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα/ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Νίκος Κατσίκης (Μπουζούκι – Λαούτο), Κώστας Νικολόπουλος (Κιθάρες), Δήμητρα Μπουλούζου (φωνή/βιολί), Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας (Επιμέλεια ήχου), Φίλιππος Τρέπας (Φωτισμοί), 

Προπώληση Εισιτηρίων: (€ 20-15).
 

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Κότσιρας - Γιώτα Νέγκα

  • Ελληνική

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες και τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Στο Ολύμπια, με συναυλίες για κάθε μουσικό γούστο

Οι προτάσεις για τον μήνα εκτείνονται από αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη και μουσικές του Μάνου Χατζηδάκι ως βρετανική τζαζ και τραγούδια του 16ου και 17ου αιώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

Οι "συμφωνικές βραδιές" στο Ωδείο Αθηνών συνεχίζονται τον Ιανουάριο

Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται τη Maria Keller και τον Matthias Balzat "στον απόηχο της γιορτής".

Μια women only παράσταση έρχεται στο Christmas Theater για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στη σκηνή θα βρεθούν μοναδικές ερμηνεύτριες για να αποδώσουν τραγούδια και κείμενα που έχουν γραφτεί αποκλειστικά από γυναίκες.

Οι μεγάλες συναυλίες του 2026 στην Αθήνα

Από sold-out shows μέχρι τα φεστιβάλ με διεθνή line-up, τα λάιβ για τα οποία ανυπομονούμε ήδη να καλοκαιριάσει.

"Et Lux Perpetua": Συναυλία βαθιάς συγκίνησης στην Ευαγγελική Εκκλησία Πειραιώς

Το εμλβηματικό Requiem του Luigi Cherubini παρουσιάζεται από το Φωνητικό Σύνολο Libro Coro.

"Ο Κόσμος Είναι Ένας": Ο Κωνσταντίνος Βήτα συναντά τον Γιάννη Ρίτσο

Ο μουσικός μπλέκει την ποίηση και την μουσική σε ένα ηλεκτρονικό μουσικό ταξίδι στο εσωτερικό σύμπαν του σημαντικού ποιητή.

Οι High Vis στο ήδη καταιγιστικό line up της συναυλίας των The Offspring

Η λονδρέζικη μπάντα θα πλαισιώνει τους θρύλους του punk rock, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον παλμό μιας βραδιάς που προμηνύεται εκρηκτική.