Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για τελευταία φορά επί σκηνής

Οι δύο ερμηνευτές κλείνουν τον κύκλο των επιτυχημένων κοινών εμφανίσεων του στο Θέατρο Βράχων.

Κότσιρας - Νέγκα © Δημήτριος Μασούρας

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην  Αθήνα συμπράττουν επί σκηνής και το καλοκαίρι ενώνοντας  τις φωνές τους και μας μεταφέρουν μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο καλό Ελληνικό τραγούδι. Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ., οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον "Σασμό" και τον "Φύλακα Άγγελο", μέχρι το "Τσιγάρο" και το "Έλα και Κόψε Με στα Δυο" κι από το "Με τα Μάτια Κλειστά", και "Το Δίκιο μου" μέχρι το "Βρες μου έναν άλλον" και το "Οξυγόνο, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα/ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Νίκος Κατσίκης (Μπουζούκι – Λαούτο), Κώστας Νικολόπουλος (Κιθάρες), Δήμητρα Μπουλούζου (φωνή/βιολί), Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας (Επιμέλεια ήχου), Φίλιππος Τρέπας (Φωτισμοί), 

Προπώληση Εισιτηρίων: (€ 20-15).
 

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Κότσιρας - Γιώτα Νέγκα

  • Ελληνική

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες και τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μια χριστουγεννιάτικη συναυλία με ήχους Ελλάδας σε περιμένει στην πλατεία Καρύτση

Οι CHÓRES παρουσιάζουν στις 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία Καρύτση ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει τη γυναικεία φωνή ως φορέα παράδοσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/12/2025

Thievery Corporation και The Wailers στο Release Athens 2026

Στα γενέθλια των 10 χρόνων του Release Athens, οι πρωτοπόροι Thievery Corporation θα μοιραστούν τη σκηνή με τη θρυλική μπάντα του Bob Marley και τους φρέσκους BALTHVS, σε μια συνάντηση των κορυφαίων εκπροσώπων της electronica και της reggae.

Ο Μανώλης Μητσιάς απαγγέλει Νίκο Γκάτσο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η μεγάλη συναυλία του Μανώλη Μητσιά, με τραγούδια αποκλειστικά σε στίχους του ποιητή, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026.

Οι Garbage έρχονται στο Release Athens 2026

Θα πλαισιώσουν τον headliner Moby, την 1η Ιουλίου 2026 στην Πλατεία Νερού, σε μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες.

"Όλα είναι μπροστά": Στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Νατάσσας Μποφίλιου και του Μανώλη Φάμελλου

Ο Μπλε Παπαγάλος πλημμύρισε από ζεστασιά, αγαπημένα τραγούδια και την ξεχωριστή μαγεία μιας νέας συνεργασίας.

Ο Μύρωνας Στρατής έρχεται στο Stage7 για ένα αξέχαστο live party

Μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με ποπ - ροκ επιτυχίες.

Τα Piano Days φέρνουν στο Μέγαρο Μουσικής τη μαγεία της μουσικής

Στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2026 η μελωδία του πιάνου πρωταγωνιστεί σε δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.