"Ένα καλοκαίρι διαδρομή" μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους

Δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

βανδη-θεοφανους

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες νο1 επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια. Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός που έχει γράψει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μεταφέρουν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες "Ένα Τσιγάρο Διαδρομή", "Πέτρα" και "Που Λες", που κυκλοφορούν από την "Panik Records" και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου στο Κατράκειο. 

Από τον Ιούνιο, οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες ξεκινούν τη μουσική τους βόλτα σε Ελλάδα και Κύπρο, έτοιμοι να χαρίσουν εκρηκτικές μουσικές συναντήσεις γεμάτες εκπλήξεις. Το πρόγραμμα της περιοδείας θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στάσεις στο Γήπεδο Παναχαϊκής στην Πάτρα, το Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, το Θέατρο Ερωφύλλη στο Ρέθυμνο, το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, το Αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική κ.α. Στην περιοδεία θα συμμετέχουν επίσης η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής

Για κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων δείτε εδώ ή τηλεφωνικά στο 211 1000 365

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

24/04/2024

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.