Up the irons! Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Αθήνα

Άλλο ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα θα ξεδιπλώσουν οι τιτάνες του heavy metal στο πλαίσιο του «Legacy of the Beast World Tour 2022».

Up the irons! Οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Αθήνα

Έξι ευρωπαϊκά shows προστέθηκαν στο επικό «Legacy of the Beast World Tour 2022», περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά και μία στάση στη χώρα μας: οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου 2022 με ένα ακόμα οπτικοακουστικό υπερθέαμα και – πιθανώς – ένα ακόμα sold out. Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι αυτή τη φορά ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το show το οποίο έχουν δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι σήμερα και όπου το σημαντικότερο heavy metal συγκρότημα θα παίξει μία set list αγαπημένων κομματιών από όλη την πορεία του. Ακόμα, εκεί θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους στούντιο άλμπουμ «Senjutsu», το οποίο θα φέρει «σοβαρό ανταγωνισμό» στον Trooper Eddie, όσον αφορά το σκηνικό κόσμο που θα στηθεί πάνω στο stage, όπως αναφέρει ο μάνατζερ του γκρουπ Rod Smallwood. Μαζί τους, θα εμφανιστούν οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

Η προπώληση ξεκινά το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ., ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Tα εισιτήρια ξεκινούν από € 45 (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Ρία Ελληνίδου, παρουσιάζει με τη φωνή της, το "Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου"

Η επιτυχημένη και αυθεντική ερμηνεύτρια, παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι που αγαπήσαμε ξανά με τη φωνή της, το "Ό,τι Και Να Γίνει Θυμήσου".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΗς ΛΟΥΚΑς
14/01/2026

Ο Ewan McVicar έρχεται με δυνατό soundsystem να γεμίσει το dancefloor του Ωδείου Αθηνών

Ένα σετ ηλεκτρονικής μουσικής γεμάτο ενέργεια και παλμό που θα κάνει το απόγευμα της Κυριακής αξέχαστο.

Ο David Byrne "συναντά" ξανά την Olivia Rodrigo

Ο θρύλος των Talking Heads κυκλοφόρησε μια διασκευή του "Drivers License" στο πλαίσιο του εορτασμού της πέμπτης επετείου του ιστορικού hit της νεαρής καλλιτέχνιδας.

Οι Rome φέρνουν τα "σκοτάδια" τους στην Ελλάδα, μετά από καιρό

Γιορτάζοντας 20 χρόνια πορείας, η πιο διάσημη μπάντα του Λουξεμβούργου αποφασίζει να κάνει δύο στάσεις και στη χώρα μας (16/1 στη Θεσσαλονίκη, 17/1 στην Αθήνα), καθώς γνωρίζει πόσο αγαπάμε τους μελαγχολικούς της, neofolk ήχους.

Το "LONE" είναι μία πολυμεσική performance live ηλεκτρονικής μουσικής, visuals και κίνησης που δεν πρέπει να χάσεις

Το Newman Cinema γίνεται σκηνή για μουσική, performances και πολυμεσικές δράσεις, δημιουργώντας έναν χώρο όπου εικόνα, ήχος και κίνηση συνυπάρχουν ζωντανά.

Ο Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει (ξανά) τον Άγιο Βαλεντίνο

Για ακόμη μια χρονιά, η παράδοση συνεχίζεται με το πιο εορταστικό κλήμα που μόνο ο Γραμμένος ξέρει να φτιάχνει.

Η "Ανισόπεδη Ντίσκο" του Pan Pan έγινε διαμαντένια

Ο Pan Pan κατάφερε να κυριαρχήσει στα charts με το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, ενώ παρουσίασε τη νέα κυκλοφορία του "Περαστική Μουσική".