Τα καλύτερα έργα του Vangelis υπό το φως των κεριών

candlelight

Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν τη μαγεία μιας ζωντανής και συναρπαστικής μουσικής εμπειρίας σε τοποθεσίες που καθηλώνουν, όπως ποτέ άλλοτε στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική βραδιά κλασικής μουσικής στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, όπου κάτω από τη λάμψη των κεριών, οι πιο αγαπημένες μελωδίες των καλύτερων έργων του Vangelis ζωντανεύουν σε μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα και ζεστασιά! Η βραδιά δε, επαναλαμβάνεται περίπου τρεις μήνες μετά το Σάββατο, 16 Μαΐου.

Πρόγραμμα συναυλίας

  • La Petite Fille de la Mer - L'Apocalypse des Animaux 
  • Heaven and Hell - Cosmos (TV Series)
  • Main Theme - The Bounty
  • Suite - Francesco 
  • Main Theme - The Plague
  • Titans - Alexander
  • Love Theme - Blade Runner 
  • Rachel's Song - Blade Runner 
  • End Titles - Blade Runner
  • West Across the Ocean Sea - 1492: Conquest of Paradise 
  • Monastery of la Rabida - 1492: Conquest of Paradise 
  • Main Theme - Chariots of Fire

Ερμηνευτές

Κουαρτέτο Εγχόρδων - Novarte Quartet

Γενικές πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής: Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Old Parliament House)
Ημερομηνίες και ώρες: Παρασκευή 20/2 στις 21.00 και Σάββατο 16/5 στις 21.00
Διάρκεια: 60 λεπτά (οι πόρτες ανοίγουν 45λεπτά πριν από την ώρα έναρξης και δεν επιτρέπεται η αργοπορημένη είσοδος)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Στέλιος Κοτίδης και η Δήμητρα Μωραΐτη συναντιούνται στον Σταυρό του Νότου

Ο Στέλιος Κοτίδης και η Δήμητρα Μωραΐτη παρουσιάζουν προσωπικές δημιουργίες και αγαπημένα τραγούδια, σε μια μουσική συνάντηση με κοινές αναφορές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/10/2026

Το Fuζion ανεβάζει την ελληνική και τη γαλλική rap σκηνή στο ίδιο stage

Το Fuζion ενώνει Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες της rap σκηνής στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 29 Οκτωβρίου, με live εμφανίσεις, DJ sets και ένα pre-party στο NR40.

Ο Θοδωρής Φέρρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου Έλληνα συνθέτη έρχεται την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Έλενα Λεώνη φέρνει τον δικό της μουσικό κόσμο στο Κλακάζ

Η πολυδιάστατη δημιουργός επιστρέφει με μια προσωπική εμφάνιση, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στην Αβραμιώτου.

Η Κρινιώ Νικολάου αναζητά τα "Σημεία επαφής" ανάμεσα σε τραγούδια και μουσικές

Η Κρινιώ Νικολάου παρουσιάζει τα "Σημεία επαφής", μια μουσική συνάντηση με απρόσμενα τραγουδιστικά ζευγάρια και τραγούδια από το νέο άλμπουμ της.

Η Αφεντούλα Ραζέλη και ο Φώτης Θεοδωρίδης συναντιούνται στις "1002 Νύχτες"

Η Αφεντούλα Ραζέλη και ο Φώτης Θεοδωρίδης παρουσιάζουν λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, μαζί με επιλογές από τη δισκογραφία τους.

Η Μαρία Παπαγεωργίου ξανά στον Σταυρό του Νότου

Από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, η Μαρία Παπαγεωργίου δίνει ξανά ραντεβού στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με ξεχωριστές ερμηνείες.