Οδηγός Μουσικής

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το Plissken 2022

Το φεστιβάλ έδωσε μία πρώτη γεύση από το καλοκαιρινό του line up.

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το Plissken 2022

Μετά την «καθιστή» βραδιά που περάσαμε φέτος στην Τεχνόπολη γιορτάζοντας την έστω και περιορισμένη επιστροφή των συναυλιών υπό τους ήχους των La Femme, το Plissken στέφει με αποφασιστικότητα το βλέμμα στο επόμενο καλοκαίρι ανακοινώνοντας από τώρα ένα πρώτο line up για τις 12 και 13 Ιουνίου.

Στοχεύοντας όπως κάθε χρόνο στο σύγχρονο ήχο και ενδιαφέροντα, διεθνή ονόματα, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρίσμα, θα φιλοξενήσει στη σκηνή του τον Βρετανό ράππερ Slowthai, που ξεχώρισε με το πολιτικά φορτισμένο ντεμπούτο του «Nothing Great About Britain» το 2019 και επέστρεψε φέτος με το «Tyron» που έφτασε στο νο1 των Βρετανικών charts. Ακόμα, τον Καναδό Caribou (aka Daniel Victor Snaith) που έχουμε απολαύσει και στον παρελθόν στην Αθήνα, τον ράππερ TOMM¥ €A$H και τον Χιλιανο-Νορβηγό Boy Pablo, καθώς και ένα δυνατό γυναικείο team καλλιτεχνών, δηλαδή τις Sherelle, Keiyaa και Rosa Anschutz.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει με έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διημέρου, ενώ αναμένεται το πλήρες line up αλλά και η τοποθεσία διεξαγωγής του φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.