Οδηγός Μουσικής

Οι Πυξ Λαξ κλείνουν την περιοδεία τους με δύο μοναδικές συναυλίες

Η αγαπημένη ελληνική μπάντα φέρνει "ό,τι μας ενώνει" στο Christmas Theater.

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Οι Πυξ Λαξ κλείνουν την περιοδεία τους με δύο μοναδικές συναυλίες

Οι Πυξ Λαξ στο πλάισιο της περιοδείας τους, «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», έρχονται στις 27 και 28 Δεκεμβρίου για δυο μοναδικές συναυλίες στο Christmas Theater. Με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες και τις καλύτερες στιγμές της μουσικής πορείας τους, βρέθηκαν φέτος σε πάνω από είκοσι πόλεις σε κατάμεστους χώρους καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού tour.

Φτάνει τώρα η στιγμή που κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, με δύο πολύ ξεχωριστές συναυλίες. «Η αγάπη για τη μουσική δεν τελειώνει ποτέ. Οι μέρες της γιορτής δεν μας φτάνουν ποτέ» δηλώνει η αγαπημένη ελληνική μπάντα με την πιο διαχρονική σχέση αγάπης με το κοινό. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.