Οι Efterklang επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Φέρνουν σε μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση το νέο «Windflowers».

Οι Efterklang επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι Efterklang επιστρέφουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του tour τους για το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους «Windflowers». Το Σάββατο 30 Απριλίου (9.00 μ.μ.) ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple σε μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση με τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές που δοκιμάζονται στα μήκη και τα πλάτη της πειραματικής, chamber pop εδώ και μια εικοσαετία.

Στον έκτο τους δίσκο, που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της καραντίνας, οι Δανοί Efterklang συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι μέσα από νέες ιδέες και τα συναισθήματα. Η παραγωγή του «Windflowers» ήταν μια επιστροφή στις ρίζες τους και στην απλότητα. Μέσα από αυτό αλλά και τις συνθήκες που το δημιούργησαν η μπάντα μιλάει για την ίδια την ύπαρξη, τη μοναχικότητα και τη συνύπαρξη με τη φύση. Στόχος τους για το live στην Αθήνα «όχι απλώς να παίξουν μουσική στο κοινό τους, αλλά να ερμηνεύσουν και να δημιουργήσουν μουσική μαζί τους». Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη (από € 17)!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η ΚΟΑ γιορτάζει150 χρόνια από τη γέννηση του Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τον Μιχαήλ Πλετνιόφ

H KOA τιμά τον Σεργκέι Ραχμάνινοφ με τον πιανίστα και αρχιμουσικό Μιχαήλ Πλετνιόφ και ο Λουκάς Καρυτινός ηγείται της ερμηνείας του συμφωνικού ποιήματος του Στράους, "Η ζωή ενός ήρωα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/02/2023

Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο "Πέρα από τη θάλασσα"

Ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες, λόγω της 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ξεκινάει η προπώληση για τις παραγωγές Απριλίου – Ιουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

H προπώληση των παραγωγών της ΕΛΣ, που θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" και στην Εναλλακτική Σκηνή στο ΚΠΙΣΝ, ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου.

2023 Ελευσίς: 10 μουσικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε

Η συζήτηση που άναψε η επικείμενη συναυλία των Στέρεο Νόβα φανέρωσε την ξεχωριστή θέση της μουσικής στο εντυπωσιακό πρόγραμμα με το οποίο θα εορταστεί η ανακήρυξη της ιστορικής πόλης σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Διπλό ραντεβού με τη νέα all-star μπάντα του Frank Gambale

Το νέο super group θα παρουσιάσει στην σκηνή του "Αθηνά Live" μερικά από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια του Gambale και νέες συνθέσεις.

Kruder & Dorfmeister: Ένα μοναδικό live audiovisual show από τους masters του downtempo

Oι "Simon & Garfunkel της techno" έρχονται στη σειρά "Cosmos" ΚΠΙΣΝ για να γιορτάσουν 30 χρόνια μουσικής πορείας.

Δυνατές πρώτες ανακοινώσεις για το νέο Death Disco Open Air Festival

The Sisters of Mercy, She Past Away, Absolute Body Control και Mecano Un.ltd. τα πρώτα ονόματα που θα φιλοξενηθούν από το νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ.