Οδηγός Μουσικής

Οι Efterklang επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Φέρνουν σε μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση το νέο «Windflowers».

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Οι Efterklang επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι Efterklang επιστρέφουν στην Ελλάδα στο πλαίσιο του tour τους για το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους «Windflowers». Το Σάββατο 30 Απριλίου (9.00 μ.μ.) ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple σε μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση με τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές που δοκιμάζονται στα μήκη και τα πλάτη της πειραματικής, chamber pop εδώ και μια εικοσαετία.

Στον έκτο τους δίσκο, που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της καραντίνας, οι Δανοί Efterklang συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι μέσα από νέες ιδέες και τα συναισθήματα. Η παραγωγή του «Windflowers» ήταν μια επιστροφή στις ρίζες τους και στην απλότητα. Μέσα από αυτό αλλά και τις συνθήκες που το δημιούργησαν η μπάντα μιλάει για την ίδια την ύπαρξη, τη μοναχικότητα και τη συνύπαρξη με τη φύση. Στόχος τους για το live στην Αθήνα «όχι απλώς να παίξουν μουσική στο κοινό τους, αλλά να ερμηνεύσουν και να δημιουργήσουν μουσική μαζί τους». Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη (από € 17)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.