Οδηγός Μουσικής

Οι Nothing But Thieves έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το line up του Ejekt Festival 2022 με headliners τους Muse συνεχίζει να γίνεται μόνο καλύτερο.

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Οι Nothing But Thieves έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Nothing But Thieves, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της νέας γενιάς της βρετανικής ροκ μουσικής έρχονται στο Ejekt Festival 2022 για την παρθενική τους εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος. Έχοντας ήδη hits, όπως τα «Amsterdam», «Trip Switch», «Sorry», «If I Get High», «You Know Me Too Well» που συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια views και streams, οι τρεις δίσκοι τους έχουν βρεθεί στο Top10 των UK charts με τον δεύτερο («Broken Machine») να φθάνει στο νούμερο 2 το 2017 και τον πιο πρόσφατο («Moral Panic») στο νο3 το 2020!

Με τη σαγηνευτική φωνή του Conor Mason ως το μεγαλύτερο ατού τους και με την ικανότητά να γράφουν επιτυχίες πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη ροκ, οι Nothing But Thieves έχουν βρεθεί σε μια διαρκώς ανοδική πορεία κάτι που φαίνεται και από το ότι τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Vikings, The Royals, The Vampire Diaries, κλπ) και παιχνίδια (FIFA 16, NHL 17 και 18, Need For Speed Payback, κλπ).

Τα early-bird εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί και, πλέον, η προπώληση συνεχίζεται στις τιμές των € 58 και € 110 για τις αντίστοιχες ζώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.