Οι Nothing But Thieves έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το line up του Ejekt Festival 2022 με headliners τους Muse συνεχίζει να γίνεται μόνο καλύτερο.

Οι Nothing But Thieves έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Nothing But Thieves, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της νέας γενιάς της βρετανικής ροκ μουσικής έρχονται στο Ejekt Festival 2022 για την παρθενική τους εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος. Έχοντας ήδη hits, όπως τα «Amsterdam», «Trip Switch», «Sorry», «If I Get High», «You Know Me Too Well» που συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια views και streams, οι τρεις δίσκοι τους έχουν βρεθεί στο Top10 των UK charts με τον δεύτερο («Broken Machine») να φθάνει στο νούμερο 2 το 2017 και τον πιο πρόσφατο («Moral Panic») στο νο3 το 2020!

Με τη σαγηνευτική φωνή του Conor Mason ως το μεγαλύτερο ατού τους και με την ικανότητά να γράφουν επιτυχίες πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη ροκ, οι Nothing But Thieves έχουν βρεθεί σε μια διαρκώς ανοδική πορεία κάτι που φαίνεται και από το ότι τραγούδια τους έχουν συμπεριληφθεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Vikings, The Royals, The Vampire Diaries, κλπ) και παιχνίδια (FIFA 16, NHL 17 και 18, Need For Speed Payback, κλπ).

Τα early-bird εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί και, πλέον, η προπώληση συνεχίζεται στις τιμές των € 58 και € 110 για τις αντίστοιχες ζώνες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.