Το SNF Nostos Festival επιστρέφει τέλη Αυγούστου! Δείτε όλο το πρόγραμμα!

Πέντε ημέρες γεμάτες με μουσική, χορό, τέχνες, αθλητισμό, συζητήσεις και διάλογο στο ΚΠΙΣΝ από 25 έως 29 Αυγούστου.

Το SNF Nostos Festival επιστρέφει τέλη Αυγούστου! Δείτε όλο το πρόγραμμα!

Το SNF Nostos Festival, η μεγάλη αυτή γιορτή του πολιτισμού, που γίνεται τον Ιούνιο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, φέτος και για τους ειδικούς λόγους που όλοι ξέρουμε, μεταφέρεται από 25 έως 29 Αυγούστου. Με τον τρόπο που το έχουμε συνηθίσει: από κοντά και όλοι μαζί!

Το SNF Nostos Festival επιστρέφει τέλη Αυγούστου! Δείτε όλο το πρόγραμμα! - εικόνα 1
Φωτό: Μάριος Θεολόγης

Το SNF Nostos 2021 τα έχει όλα: αθλητικές δράσεις και τρέξιμο, συζητήσεις στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference και των Διαλόγων του ΙΣΝ με θέμα «Ανθρωπότητα και τεχνητή νοημοσύνη» και, φυσικά, μουσική, παραστατικές τέχνες, προβολές, εικαστικά, εγκαταστάσεις, τεχνολογία, εκπαίδευση, παιδικές εκδηλώσεις κ.ο.κ.

Το SNF Nostos Festival επιστρέφει τέλη Αυγούστου! Δείτε όλο το πρόγραμμα! - εικόνα 2
Φωτό: Victor Frankowski

Ειδικά στον τομέα της μουσικής υπάρχει ένα αρκετά αξιόλογο πρόγραμμα με νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής. Εδώ θα συναντήσουμε τον σταρ Burna Boy (29/8) από τη Νιγηρία και τους art pop σπεσιαλίστες The Irrepressibles (25/8), DJ’s όπως Nyege Nyege (25, 27, 29/8) ή τη δυναμική DJ συνεργασία του Casbah Club (28/8) των Paul Simonon (The Clash) και Dan Donovan (Big Audio Dynamite, Dreadzone). Από τη μεριά μας είναι οι ΜΕΛΙSSES (26/8), η Φωτεινή Βελεσιώτου (28/8), το φαινόμενο Good Job Nicky (27/8), η Παυλίνα Βουλγαράκη (29/8) και η Αλέξια (27/8) που μας φέρνει την άφθαρτη γοητεία τγς τζαζ. Επίσης, ο Νίκος Λαάρης (29/8) ερμηνεύει μέρος των σπουδών για πιάνο του Philip Glass ενώ το Ergon Ensemble (28/8) μας οδηγεί σε μια πρωτοποριακή σύμπραξη με την ιρανοβρετανίδα πειραματική συνθέτρια Shiva Feshareki.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι στο www.snfnostos.org
και παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
25-29 Αυγούστου 2021
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πολυσυλλεκτικά πλην ετερόκλητα συναυλιακά προγράμματα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών: σαγήνες και αμηχανία

Όμορφες αλλά και αμήχανες στιγμές περιελάμβαναν δύο συναυλίες της ΚΟΑ, με πληθώρα ετερόκλητων μεταξύ τους έργων και σολίστ, στην "Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης" του Μεγάρου Μουσικής στις αρχές και τα τέλη Μαρτίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
17/05/2024

Ryuichi Sakamoto: Το "κύκνειο άσμα" του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την τελευταία παράσταση ενός εμβληματικού συνθέτη που επηρέασε με πρωτοποριακό τρόπο τη σύγχρονη μουσική. Οι επιλογές του Sakamoto στο "Opus" καλύπτουν ολόκληρη την καριέρα του.

Όσα δεν θα χάσουμε από τον τριήμερο προγραμματισμό του φετινού Athens Music Week

Ξεχωρίζουμε τα must-see της φετινής διοργάνωσης που επιστρέφει μεγαλύτερη από ποτέ στη γειτονιά της Τεχνόπολης (22-25/5).

"Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη": Ένα πάρτι για το παρόν και το μέλλον του Arkopolis

Η 2023 Ελευσίς και η ομάδα Cultterra προσκαλούν την τοπική κοινότητα της Ελευσίνας και του Θριάσιου πεδίου να συνδιαμορφώσει τον δημόσιο χώρο αλλά και να χορέψει στους ρυθμούς της eurodance μουσικής που θα επιλέξει το dj δίδυμο Arvanite Pistols από την Ελευσίνα.

Πανελλήνιοι διαγωνισμοί πιάνου, κιθάρας και βιολιού από την musicArte

Δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για παιδιά και νέους που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι Apocalyptica παίζουν Metallica στον Λυκαβηττό

Το νέο άλμπουμ τους "Plays Metallica Vol.2" είναι ο διάδοχος του περίφημου "Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos".

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών τιμά έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.