Το Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται διαδικτυακά

Σε υβριδική βερσιόν θα πραγματοποιηθεί φέτος το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ της Τεχνόπολης.

Το Athens Technopolis Jazz Festival έρχεται διαδικτυακά

Το Athens Technopolis Jazz Festival σημαίνει κάθε χρόνο την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού, με πλήθη μουσικόφιλων να συγκεντρώνονται υπό την καμινάδα της Τεχνόπολης. Μετά από έναν χρόνο απουσίας και ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς και αν θα επανέλθουμε στη συναυλιακή μας συνήθεια, το φεστιβάλ ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει σε υβριδική μορφή, μεταφέροντας ένα μεγάλο μέρος των δράσεων του στο ψηφιακό περιβάλλον.

Από τις 27 έως τις 29 Μαΐου θα εκπέμψουν στις οθόνες μας δεκαέξι συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως πάντα οι κορυφαίοι στο χώρο τους και αγγίζοντας ένα εύρος του jazz ρεπερτορίου που καλύπτει κάθε μουσικόφιλο. Η εικοστή εκδοχή του φεστιβάλ σημαίνει και την μακρά πορεία του στην πόλη – ο μακροβιότερος μουσικός θεσμός της Αθήνας – και μας επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επιπλέον αναμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις για το αν θα υπάρξει έστω και μερική φυσική παρουσία, η οποία θα εξαρτηθεί φυσικά από τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν εκείνη την περίοδο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/10/2022

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.