Πιανιστικός Μπετόβεν στην Εναλλακτική

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Πιάνου της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ έρχεται να δώσει τον απαραίτητο κλασικό τόνο στην ιδιαίτερη φθινοπωρινή φύση και διάθεσή μας.

Πιανιστικός Μπετόβεν στην Εναλλακτική

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Πιάνου της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ έρχεται να δώσει τον απαραίτητο κλασικό τόνο στην ιδιαίτερη φθινοπωρινή φύση και διάθεσή μας. Ξεκινώντας την από αυτή την Παρασκευή, έχουμε τρία διήμερα (23-24/10, 30-31/10 και 6-7/11), αφιερωμένα στον πιανιστικό Μπετόβεν – λόγω των 250 χρόνων από τη γέννησή του – όπου στον βασικό κορμό του θα παιχτούν οι 32 σονάτες του για πιάνο με τους Γιώργο Κωνσταντίνου, Θανάση Αποστολόπουλο (23/10), Αλέξανδρο Σαρακενίδη, Δημήτρη Βασιλάκη (30/10), Γρηγόρη Ιωάννου, Αναστάσιο Πάππα (31/10), Δημήτρη Δημόπουλο, Ελισάβετ Κουναλάκη (6/11), Γιώργο Φράγκο, Θοδωρή Ιωσηφίδη και Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου (7/11).

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O πρωτοποριακός γερμανικός θίασος Novoflot για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα καινοτόμα έργα "Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές" και "Η όπερα #2 – Στα σχοινιά" θα παρουσιαστούν στο ΚΠΙΣΝ.

23/09/2022

Το Guitarte ensemble σε ένα "ρεμπέτικο ταξίδι" απ’ την Σμύρνη ως τον Πειραιά και την Αθήνα

Με όχημα τον ήχο της κιθάρας και videos με αφηγήσεις των μεγάλων ιστοριών του Ρεμπέτικου, το σύνολο μετατρέπει τη σκηνή του Lux Athens σε Καφέ Αμάν.

"Η καρδιά του Σοπέν θα χτυπήσει στο Ηρώδειο": Μια συναυλία για καλό σκοπό

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Κ. Τούτουζα.

Το "Ολύμπια" γράφει την επόμενη σελίδα της ιστορίας του

Μετά την επιτυχημένη περσινή επανεκκίνησή του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου "Μαρία Κάλλας", ο Ολιβιέ Ντεκότ ξεδιπλώνει τον ποικιλόμορφο προγραμματισμό του για την καλλιτεχνική περίοδο 2022-23.

Οι διεθνείς συναυλίες της εβδομάδας

Ετοιμαζόμαστε για μια μουσική εβδομάδα γεμάτη προγραμματικούς προβληματισμούς για γερούς λύτες.

Το "Πνευματικό Εμβατήριο" του Άγγελου Σικελιανού και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Συνεχίζοντας η Εθνική Λυρική Σκηνή για δεύτερη χρονιά το αφιέρωμα στον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα συνθέτη, παρουσιάζει -στο πρώτο μέρος- το ορατόριό του Πνευματικό Εμβατήριο σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού, καθώς και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του σε ποίηση επίσης μεγάλων Ελλήνων ποιητών, στο δεύτερο μέρος.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο "Κατράκειο", μπροστά σε πιστό και ενθουσιώδες κοινό

Σε μια χορταστική συναυλία με δύο διαφορετικά μα αλληλοσυμπληρούμενα πρόσωπα, ευτύχησε να παίξει μπροστά σε κόσμο που έχει μεγαλώσει με τους δίσκους του, μα και σε νεότερους που δείχνουν να τον ακολουθούν σταθερά.