Η Γιορτή Μουσικής της Πλατείας Βαρνάβα σε ψηφιακή εκδοχή

Τέσσερις ώρες μουσικής apόλαυσης από διάφορος καλλιτέχνες και σχήματα σε μια μουσική γιορτή ψηφιακής μετάδοσης την Κυριακή 21/6 από το facebook και το YouTube.

Η Γιορτή Μουσικής της Πλατείας Βαρνάβα σε ψηφιακή εκδοχή

Την Κυριακή 21/6 στις 8.30 μ.μ. θα μεταδοθεί ψηφιακά η συναυλία που γίνεται κάθε χρόνο και οι φίλοι αυτής της γιορτής, στην Πλατεία Βαρνάβα, πρέπει να συντονιστούν στις αντίστοιχες σελίδες στο facebook και το YouTube. Τέσσερις ώρες εξαιρετικής μουσικής από διάφορος καλλιτέχνες και σχήματα.
Η συναυλία θα προβληθεί και σε επιλεγμένους χώρους (καταστήματα) της περιοχής της Πλ. Βαρνάβα, δημιουργώντας και φέτος έναν ιδιαίτερο ψηφιακό μουσικό περίπατο.

Η Γιορτή Μουσικής της Πλατείας Βαρνάβα σε ψηφιακή εκδοχή - εικόνα 1

Το πρόγραμμα ξεκινάει Κυριακή 21/6 στις 8.30 μ.μ. και έχει ως εξής:
Lia Hide (dark / art pop) | Irene Skylaki (folk rock) | Centinela Duet ft. George Constantinou (Modern electronic Jazz) | Φώτης Σιώτας (Οργανικές συνθέσεις για σόλο βιολί) | Atomic Love (ambient / pop) | Swinglejam Duet (swing / bossa / pop) | Dj Set by Irineos

https://www.facebook.com/events/1527201710790942/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

12/08/2022

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.

Taki Tsan & Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά του Νιάρχου

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής έρχονται το φθινόπωρο στην Αθήνα ερμηνεύοντας ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και παλαιότερα υλικό της δισκογραφίας τους.

Οι CHÓRES ταξιδεύουν στο παρελθόν μέσα από τους μουσικούς τόπους

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, η γυναικεία χορωδία έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.