Για τον θάνατο ενός Mod

Μία από τις πολύ δυσάρεστες ειδήσεις είναι ο ξαφνικός θάνατος, χθες 3 Απριλίου, του Κώστα «Mod» Κωνσταντίνου, δημιουργού και ψυχής του γκρουπ Purple Overdose.

Για τον θάνατο ενός Mod

Μία από τις πολύ δυσάρεστες ειδήσεις είναι ο ξαφνικός θάνατος, χθες 3 Απριλίου, του Κώστα «Mod» Κωνσταντίνου, δημιουργού και ψυχής του γκρουπ Purple Overdose.

Για τον θάνατο ενός Mod - εικόνα 1

Ως κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης ο Κώστας Κωνσταντίνου έδωσε στους Purple Overdose όλη την αγάπη και τη γνώση του για τη μουσική. Το γκρουπ υπήρξε ένας ευθύς δεσμός με την ψυχεδέλεια των sixties, όντας όμως ένα μοντέρνο ροκ συγκρότημα που έπαιζε και λειτουργούσε στα nineties. Η εξελικτική πορεία των Purple Overdose καταγράφεται με διάφανο τρόπο στη δισκογραφία τους, με ουσιαστικές επιδράσεις από διάφορα μουσικά genres που διαμόρφωσαν τελικά τη δική τους ταυτότητα. Οι Purple Overdose έγραψαν τη δική τους ιστορία και ο Mod αποτελεί τη σφραγίδα της. Καλό του ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.