Η λεπτή τραγουδοποιία της Ειρήνης Σκυλακάκη

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για την Ειρήνη καθώς θα έχει την τιμή και τη χαρά να είναι στη σκηνή μαζί με τον Παύλο Παυλίδη, έναν καλλιτέχνη που θαυμάζει πολύ.

Η λεπτή τραγουδοποιία της Ειρήνης Σκυλακάκη

Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή στο Gazarte για την Ειρήνη καθώς θα έχει την τιμή και τη χαρά να είναι στη σκηνή μαζί με τον Παύλο Παυλίδη, έναν καλλιτέχνη που θαυμάζει πολύ.

Η λεπτή τραγουδοποιία της Ειρήνης Σκυλακάκη - εικόνα 1
Φωτογραφία: Μαρίζα Καψαμπέλη

Η Ειρήνη Σκυλακάκη έχει ισχυρές αναφορές στη μουσική της και οι τρεις μέχρι τώρα δίσκοι της («Wrong direction», «Before dawn» και «Matterless») εμπεριέχουν στιγμές που κάνουν την τραγουδοποιία της συγκινησιακά δυνατή και εκφραστικά ώριμη. Είναι σίγουρο πως οι μουσικές της κατευθύνσεις παίρνουν διαστάσεις που έχουν ισχυρό αισθητικό αντίκρισμα ενώ και τα live της γίνονται όλο και πιο πολυμορφικά και πλούσια. Έχουμε μια καλλιτέχνιδα σοβαρή, με γούστο και ταλέντο, που βρίσκει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση – ειδικά όταν η λεπτή και γεμάτη ευαισθησία παρουσία της «δένεται» με guests όπως ο Παύλος Παυλίδης, με τον οποίο θα τη δούμε στο «Gazarte» στις 25/7.

Περισσότερες πληροφορίες

Irene Skylakaki

  • Rock-pop-folk

H Ειρήνη Σκυλακάκη επιστρέφει με αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της, νέες συνθέσεις και διασκευές και special guest τον Παύλο Παυλίδη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Ξανθούλα Ντακοβάνου μας ταξιδεύει από τις μουσικές παραδόσεις της Ηπείρου στη world jazz

11 καλλιτέχνες παρουσιάζουν το νέο δίσκο "Lamenta" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/12/2022

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με την Eλπίδα ενώνουν ξανά τις φωνές τους

Θα ακούσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει μέχρι σήμερα ο δημιουργός και τις μεγάλες επιτυχίες της Ελπίδας.

Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης: Μια βραδιά με σπιτική θαλπωρή στο "Μουσικό Κουτί"

Δεν είχαν παρά τις κιθάρες τους, κάποια κρουστά χειρός κι έναν πιανίστα. Όμως με αυτά τα λιτά μέσα αποδείχθηκαν καθηλωτικοί, δίνοντας μια ουσιαστική συναυλία, η οποία εκπροσώπησε άριστα την τραγουδοποιία τους.

Η πελώρια δεξαμενή της κινηματογραφικής μουσικής είναι το δημιουργικό έναυσμα των Cinema Paradiso Project

Με αφορμή τις εμφανίσεις τους μιλήσαμε μαζί τους για το πώς πήραν το όνομά τους, για τη σχέση τους με τη μουσική σκηνή του Half Note και την καθοριστική συνάντησή τους με τον Ennio Morricone, αλλά και για την επόμενη εμφάνισή τους στο Half Note Jazz Club, το Φεβρουάριο, μια latin κινηματογραφική βραδιά.

Οι DakhaBrakha έρχονται από το Κίεβο με αγάπη

Το διάσημο πολυφωνικό κουαρτέτο της world music DakhaBrakha κάνει στάση στο Ωδείο Αθηνών.

TikTok, μία χρονομηχανή του Ίντερνετ

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νεκρανασταίνει τα μουσικά mashups και τα λοιπά trends της προϊστορίας του Ίντερνετ.

Οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Spotify για το 2022

Συγκέντρωσαν τις περισσότερες μεταδόσεις στη διάσημη μουσική πλατφόρμα streaming.