Μια μεγάλη συναυλιακή "Σχεδία"

H Ελευθερία Αρβανιτάκη, οι Gadjo Dilo, οι Μέλισσες, η Μαριέττα Φαφούτη είναι μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στη συναυλία για το περιοδικό δρόμου "Σχεδία"

Μια μεγάλη συναυλιακή "Σχεδία"

Εκτός από μουσική, η καθιερωμένη συναυλία για το περιοδικό δρόμου "Σχεδία", που γίνεται στην Τεχνόπολη 19 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει θέατρο και δρώμενα και παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους.

Μια μεγάλη συναυλιακή "Σχεδία" - εικόνα 1

Το συναυλιακό μέρος καλύπτεται από καλλιτέχνες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, οι Gadjo Dilo, o Σπύρος Γραμμένος, ο Στάθης Δρογώσης, οι Quilombo, οι Μέλisses, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαριέττα Φαφούτη που πάντα δείχνουν ευαισθησία στο να ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις προκαταλήψεις. Η τιμή του εισιτηρίου είναι € 6 και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «Σχεδίας».

Περισσότερες πληροφορίες

Μια μέρα σε μια «σχεδία»!

  • Ελληνική

Συναυλία του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», με τους Ελευθερία Αρβανιτάκη, Gadjo Dilo, Σπύρο Γραμμένο, Στάθη Δρογώση, Quilombo, Μέλιsses, Μανώλη Φάμελλο και Μαριέττα Φαφούτη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2022

Nathalie Lermitte: "Νομίζω ότι έχω αυτή την υπερβολική πλευρά της Πιάφ"

Η πρωταγωνίστρια του "Piaf! The Show", που έρχεται στο Christmas Theater, μιλά για το πόσο εύκολο είναι τελικά να υποδυθεί κανείς μια από τις μεγαλύτερες φωνές στον κόσμο.

Όπερα και τρανς ορατότητα: παραιτήθηκε η σύμβουλος παραγωγής της "Στρέλλα", Κάθρην Ράιλυ

Η επιλογή ενός cis άντρα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας παραγωγής της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ,, σε σκηνοθεσία Γ. Κουτλή, αναδεικνύει νέους προβληματισμούς για ζητήματα ορατότητας και συμπερίληψης της τρανς κοινότητας.

Από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο "Half Note" δεν θα χάσουμε ούτε μισή νότα

Το line-up των καλλιτεχνών που απαρτίζουν την ατζέντα του Οκτωβρίου στο γνωστό jazz club είναι ένας καλός λόγος να μην χάσετε ούτε... νότα.

Ένα Πορτρέτο του Συνθέτη Περικλή Κούκου στο Ωδείο Αθηνών

Το Ωδείο Αθηνών συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά πορτρέτων επιφανών συνθετών της εποχής μας με τη σκυτάλη να παίρνει ο Περικλής Κούκος.

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ παρουσιάζουν ένα γεμάτο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους

Η νέα καλλιτεχνική περίοδος φέρνει μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, την ισότιμη συμμετοχή και την προαγωγή της συνεργασίας.

"Μικρασία: Όσο σε θυμάμαι, ζεις": Παιδιά και νέοι τιμούν την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Στο μεγάλο επετειακό αφιέρωμα συμπράττουν οι σημαντικοί ερμηνευτές Δημήτρης Μπάσης, Αρετή Κετιμέ, Σοφία Μάνου, Κωνσταντίνος Βελιώτης.