Ένας ηχητικός γαλαξίας στη Στέγη

Το Klangforum Wien είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα σύγχρονης μουσικής στη διεθνή σκηνή.

Ένας ηχητικός γαλαξίας στη Στέγη

Το Klangforum Wien είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύνολα σύγχρονης μουσικής στη διεθνή σκηνή.

Ένας ηχητικός γαλαξίας στη Στέγη - εικόνα 1

Πρόκειται για μουσική ομάδα που δρα συλλογικά και έχει ως καλλιτεχνική στόχευση την προβολή έργων νέων, κυρίως, δημιουργών που προέρχονται από όλες τις τάσεις της σύγχρονης σύνθεσης. Στην εδώ συναυλία της (Στέγη, 12/1) παρουσιάζει πρόσφατα έργα των Alberto Posadas (“Tratado dello inasible”), Beat Furrer (“Lineadell’orizzonte”) , Μιχάλη Λαπιδάκη (“Howl” – από το γνωστό ποίημα του Ginsberg) και Pierluigi Billone (“Ebe und anders”), μέσα σε έναν ηχητικό γαλαξία που εκτείνεται από την θεωρία των fractals ως τους απόηχους της experimental jazz. Όπως συνηθίζει το Klangforum Wien στις συναυλίες του, μετά θα ακολουθήσει συζήτηση με τους θεατές.

Περισσότερες πληροφορίες

Klangforum Wien

  • Κλασική μουσική

Το σημαντικό πολυεθνικό σύνολο σύγχρονης μουσικής ερμηνεύει νέα έργα των Alberto Posadas («Tratado dello inasible»), Beat Furrer («Linea dell’orizzonte»), Μιχάλη Λαπιδάκη («Howl») και Pierluigi Billone («Ebe und anders»).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

26/09/2022

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.

Ο βιρτουόζος τζαζ κιθαρίστας Raul Midón στην σκηνή του Gazarte

Ο "άνθρωπος ορχήστρα" μετρά στο ενεργητικό του 11 solo album, αλλά και σπουδαίες συνεργασίες με ονόματα όπως ο Stevie Wonder, Bill Withers, Queen Latifah και Snoop Dog.

Η πρώτη ελληνική συναυλία της Αmanda Tenfjord είναι γεγονός

Η Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια που άνοιξε πριν μερικές μέρες τη συναυλία των Madrugada, έρχεται τον Μάρτιο στο Piraeus Club Academy.

Αν αυτό ήταν το τελευταίο live των Belle and Sebastian, θέλω ο κόσμος να σταματήσει

Είδαμε την πολυμελή μπάντα από τη Γλασκώβη για πρώτη φορά στην Αθήνα μετά από 20 χρόνια. Άγνωστο αν ήταν και η τελευταία.

Yoanna και coupdetat στο ΚΕΤ

To KET εγκαινιάζει τη νέα του σεζόν μ’ ένα ακουστικό set γαλλόφωνου τραγουδιού (Yoanna + Mathieu Goust) και ένα DJ Set από την coupdetat.