Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138

Το μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 δημιουργεί μία μουσική πλατφόρμα στο νέο του bar.

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138

Το μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 δημιουργεί μία μουσική πλατφόρμα στο νέο του bar. Το bar αυτό σε πετρόλ αποχρώσεις υπό την αρχιτεκτονική επιμέλεια της Κωνστάντιας Μάνθου με τον μικρό αστικό του κήπο συνδιαλέγεται με το πωλητήριο του μουσείου σε έναν ενιαίο και ανανεωμένο χώρο. Η ανανέωση αυτή αποσκοπεί στο να προσελκύσει ένα νέο κοινό για το μουσείο προσφέροντας φαγητό, μουσική και cocktails.

Η μουσική πλατφόρμα PIREOS138 που εγκαινιάστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ενεργό μουσικό της Jazz σκηνής με συμμετοχή στη δισκογραφία προτείνει:

Κώστας Μητρόπουλος

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138 - εικόνα 1

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ο επιδέξιος κιθαρίστας Κώστας Μητρόπουλος στην παράσταση «Ενατένιση», με την συνδρομή του Χάρη Μέρμηγκα στο κόντρα μπάσο και του Νίκου Νταρίλα στα κρουστά συνεπαίρνουν το κοινό σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

BluePitch Quartet

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138 - εικόνα 2

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου οι BluePitch το πρόγραμμα των οποίων συντίθεται από Jazz standards, θέματα Musical, τραγούδια και ορχηστικά, κινούνται στον χώρο της αφροαμερικάνικης αυτοσχεδιαστικής μουσικής από την δεκαετία του '30 μέχρι σήμερα. Το κουαρτέτο αποτελείται από τον Χρήστο Τσιφτσή στην φωνή, Χάρη Μπότση στο πιάνο, Μιχάλη Καλαντζή στο κοντραμπάσο και τον Θεοδωρή Χριστοδούλου στα τύμπανα.

Triplicity

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138 - εικόνα 3

Τέλος την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Οι Triplicity, αποτελούν μια ομάδα τριών ιδιαίτερα ξεχωριστών μουσικών οι οποίοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: τη δημιουργία του προσωπικού τους ήχου στη σκηνή της αυτοσχεδιαστικής μουσικής και της σύγχρονής Jazz του σήμερα. Οι Triplicity αποτελούνται από τους: Γιώργο Σταυρουλάκη στην ηλεκτρική κιθάρα και στο guitarsynth, Παναγιώτη Μπουραζάνη στο ηλεκτρικό μπάσο και στα φωνητικά και τον Πάνο Βασιλόπουλο στα τύμπανα.

Πληροφορίες

Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
Τηλ. 210-3453111
Είσοδος με ποτό € 7
Έναρξη: 19:30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

Μία συναρπαστική μουσικά "Σταχτοπούτα" & μία σπουδαία τσελίστα (Εμμ. Μπερτράν) στο "Ολύμπια"

Οι δύο πολύ ωραίες βραδιές, που απόλαυσαν οι φιλόμουσοι σε διάστημα μόλις ενός μήνα στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας, έδωσαν τροφή για σκέψη όσον αφορά τις προοπτικές και τη θέση του θεσμού στα μουσικά μας πράγματα.

Release Athens 2024: Beak> και Mount Kimbie την ίδια μέρα με τους Massive Attack

Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

"Φως! Ω, πού είναι το φως;": Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ

O ποιητικός κόσμος του μεγάλου Ινδού στοχαστή Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ αποκαλύπτεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Piano City Athens 2024: Οι γειτονιές της Αθήνας πλημμυρίζουν ξανά με μουσική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ που γεμίζει μελωδίες τις γειτονιές της πρωτεύουσας με 100 κοντσέρτα πιάνου.

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.