Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138

Το μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 δημιουργεί μία μουσική πλατφόρμα στο νέο του bar.

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138

Το μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 δημιουργεί μία μουσική πλατφόρμα στο νέο του bar. Το bar αυτό σε πετρόλ αποχρώσεις υπό την αρχιτεκτονική επιμέλεια της Κωνστάντιας Μάνθου με τον μικρό αστικό του κήπο συνδιαλέγεται με το πωλητήριο του μουσείου σε έναν ενιαίο και ανανεωμένο χώρο. Η ανανέωση αυτή αποσκοπεί στο να προσελκύσει ένα νέο κοινό για το μουσείο προσφέροντας φαγητό, μουσική και cocktails.

Η μουσική πλατφόρμα PIREOS138 που εγκαινιάστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ενεργό μουσικό της Jazz σκηνής με συμμετοχή στη δισκογραφία προτείνει:

Κώστας Μητρόπουλος

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138 - εικόνα 1

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ο επιδέξιος κιθαρίστας Κώστας Μητρόπουλος στην παράσταση «Ενατένιση», με την συνδρομή του Χάρη Μέρμηγκα στο κόντρα μπάσο και του Νίκου Νταρίλα στα κρουστά συνεπαίρνουν το κοινό σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

BluePitch Quartet

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138 - εικόνα 2

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου οι BluePitch το πρόγραμμα των οποίων συντίθεται από Jazz standards, θέματα Musical, τραγούδια και ορχηστικά, κινούνται στον χώρο της αφροαμερικάνικης αυτοσχεδιαστικής μουσικής από την δεκαετία του '30 μέχρι σήμερα. Το κουαρτέτο αποτελείται από τον Χρήστο Τσιφτσή στην φωνή, Χάρη Μπότση στο πιάνο, Μιχάλη Καλαντζή στο κοντραμπάσο και τον Θεοδωρή Χριστοδούλου στα τύμπανα.

Triplicity

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138 - εικόνα 3

Τέλος την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Οι Triplicity, αποτελούν μια ομάδα τριών ιδιαίτερα ξεχωριστών μουσικών οι οποίοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: τη δημιουργία του προσωπικού τους ήχου στη σκηνή της αυτοσχεδιαστικής μουσικής και της σύγχρονής Jazz του σήμερα. Οι Triplicity αποτελούνται από τους: Γιώργο Σταυρουλάκη στην ηλεκτρική κιθάρα και στο guitarsynth, Παναγιώτη Μπουραζάνη στο ηλεκτρικό μπάσο και στα φωνητικά και τον Πάνο Βασιλόπουλο στα τύμπανα.

Πληροφορίες

Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
Τηλ. 210-3453111
Είσοδος με ποτό € 7
Έναρξη: 19:30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Μουσικές διαδρομές "Από τον Μπαχ στους ρεμπέτες του Πειραιά"

Το Guitarte ensemble και ο τραγουδιστής Δημήτρης Βουτσάς παντρεύουν διαφορετικούς ήχους και εποχές σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

08/02/2023

And Also The Trees: Goth/post-punk καταχνιά και κραυγές ενθουσιασμού στο "Gagarin"

Σε μια ελκυστική double bill σύμπραξη με τους Legendary Pink Dots (που έμειναν αμφιλεγόμενοι), οι Βρετανοί πήραν μέρος στους εορτασμούς του "Death Disco", τιμώντας τα 10 του χρόνια με τον καλύτερο τρόπο.

Έχεις χάσει τα πάντα μα επιμένεις

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Στέρεο Νόβα, με αφορμή την τελετή έναρξης της "2023 Ελευσίς", δεν καταλάβαινα αν έλειπαν αυτοί ή εγώ.

H Rosalía είναι η πρώτη headliner του Release Athens Χ SNF Nostos

Tο Release Athens συναντά το SNF Nostos για ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά γεγονότα του καλοκαιριού.

"Ταξίδι στη Λατινική Αμερική" με τον Yoel Soto και την Κλαίτη Σωτηριάδου

Η σειρά συναυλιών του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή "Jazz στο Μουσείο" συνεχίζει το αφιέρωμα "Ποίηση και Jazz".

Ένα μουσικό αναλόγιο για τη ζωή και το έργο της Frida Kahlo

Η ευρηματική ερμηνεία της ηθοποιού Ματθίλδης Μαγγίρα αναδεικνύει την ιστορία της Κάλο μέσα από τη σωματική της ιδιορρυθμία, ενώ, η μεσόφωνος Μαρισία Παπαλεξίου και ο πιανίστας Διονύσης Μαλλούχος πλαισιώνουν μουσικά αυτό το ταξίδι της εικαστικού.

"Σμύρνη-Αθήνα, ένα τραγούδι δρόμος": Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική της Σμύρνης

Τη μουσική συνάντηση διοργανώνουν το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και η Ένωσις Σμυρναίων.