«Χρυσό» κουαρτέτο στο «Γκάζι»

Ο "Δίεση 101,3" παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γιάννη Χαρούλη σε μια ξεχωριστή SOLD OUT συναυλία (14/10) στο "Γκάζι Live"

«Χρυσό» κουαρτέτο στο «Γκάζι»

Ο "Δίεση 101,3" παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γιάννη Χαρούλη σε μια ξεχωριστή SOLD OUT συναυλία (14/10) στο "Γκάζι Live"

«Χρυσό» κουαρτέτο στο «Γκάζι» - εικόνα 1

Αν και οι επιμέρους μουσικές τους προσεγγίσεις και κατευθύνσεις (μπορεί να) διαφέρουν, η αυξημένη τους δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια σε ένα κοινό νεανικό – αλλά όχι μόνο – και η ηλικία τους (που είναι περίπου κοινή) κάνει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Γιάννη Χαρούλη να είναι «οι φωνές της νέας γενιάς» στη σύγχρονη μουσική μας σκηνή. Ο καθένας από μόνος του γεμίζει – και ξαναγεμίζει – venues της πόλης μας. Πόσο μάλλον και οι τέσσερις μαζί, που τώρα βρίσκονται σε μια κοινή συναυλία στο «Γκάζι Live» (14/10), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε κοινωνικούς / φιλανθρωπικούς σκοπούς. Περιττό να πούμε πως μιλάμε για sold out!

Περισσότερες πληροφορίες

Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Χαρούλης

  • Ελληνική

Ο ρ/σ Δίεση 101,3 ενώνει τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σε κοινωνικούς/ανθρωπιστικούς φορείς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

27/09/2022

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος τραγουδούν Μάνο Λοΐζο στο θέατρο Ακροπόλ

Στην παράσταση "Με φάρο το φεγγάρι" τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν τέσσερις σολίστες μουσικοί με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σταύρος Ξαρχάκος: Καταχειροκροτήθηκε στο sold-out Ηρώδειο, τιμώντας τον Νίκο Ξυλούρη

Αν και υπήρξαν αβαρίες εδώ κι εκεί, ήταν μια συναυλία επιτυχημένη από κάθε άποψη, με το κοινό να ξεπερνά την παράλυση της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.