Γιάννης Σπανός με "Τραγούδια μιας ζωής"

Στην πρώτη του εμφάνιση (16-17/3) στη σκηνή του Half Note ο σπουδαίος συνθέτης και σημαντικός εκπρόσωπος του «Νέου Κύματος» στην Ελλάδα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια καριέρα του.

Γιάννης Σπανός με "Τραγούδια μιας ζωής"

Στην πρώτη του εμφάνιση (16-17/3) στη σκηνή του Half Note ο σπουδαίος συνθέτης και σημαντικός εκπρόσωπος του «Νέου Κύματος» στην Ελλάδα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια καριέρα του.

Γιάννης Σπανός με "Τραγούδια μιας ζωής" - εικόνα 1

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τον Γιάννη Σπανό. Τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και οι συνεργασίες του με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και στιχουργούς τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους συνθέτες μας. Στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Half Note ο σπουδαίος συνθέτης και σημαντικός εκπρόσωπος του «Νέου Κύματος» στην Ελλάδα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια καριέρα του που ήδη μετράει πέντε δεκαετίες. Ο πάντα διακριτικός και εξαιρετικός δημιουργός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο αναμνήσεις μέσα από τραγούδια που αγαπήθηκαν. Υπέροχα τραγούδια που μεγαλώσαμε ακούγοντας τα και εξακολουθούν να μας συγκινούν όπως την πρώτη φορά. «Τραγούδια μας ζωής» που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά μαζί του για δύο μοναδικές εμφανίσεις στον ατμοσφαιρικό χώρο του Half Note, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Η παράσταση «Τραγούδια μιας ζωής» ξεκινάει από τις μπουάτ του Παρισιού, περνάει από το Νέο Κύμα και φτάνει μέχρι το σήμερα. Μια πλούσια διαδρομή με πρώτο σταθμό το κλασικό «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και στη συνέχεια την περίφημη «Οδό Αριστοτέλους» που «περπάτησε» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, την πολυτραγουδισμένη «Κίτρινη Πόλη» και φυσικά το «Σπασμένο Καράβι». Μαζί του παίζουν και τραγουδούν οι Πένυ Ξενάκη, Κώστας Τζιαγκούλας και Κοσμάς Κοκόλης. Δύο μαγικές βραδιές με τραγούδια μιας ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Σπανός

  • Ελληνική

O σπουδαίος συνθέτης κάνει μια αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του οι Πένυ Ξενάκη, Κώστας Τζιαγκούλας και Κοσμάς Κοκόλης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Ξανθούλα Ντακοβάνου μας ταξιδεύει από τις μουσικές παραδόσεις της Ηπείρου στη world jazz

11 καλλιτέχνες παρουσιάζουν το νέο δίσκο "Lamenta" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/12/2022

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με την Eλπίδα ενώνουν ξανά τις φωνές τους

Θα ακούσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει μέχρι σήμερα ο δημιουργός και τις μεγάλες επιτυχίες της Ελπίδας.

Κατερίνα Κυρμιζή & Νίκος Γρηγοριάδης: Μια βραδιά με σπιτική θαλπωρή στο "Μουσικό Κουτί"

Δεν είχαν παρά τις κιθάρες τους, κάποια κρουστά χειρός κι έναν πιανίστα. Όμως με αυτά τα λιτά μέσα αποδείχθηκαν καθηλωτικοί, δίνοντας μια ουσιαστική συναυλία, η οποία εκπροσώπησε άριστα την τραγουδοποιία τους.

Η πελώρια δεξαμενή της κινηματογραφικής μουσικής είναι το δημιουργικό έναυσμα των Cinema Paradiso Project

Με αφορμή τις εμφανίσεις τους μιλήσαμε μαζί τους για το πώς πήραν το όνομά τους, για τη σχέση τους με τη μουσική σκηνή του Half Note και την καθοριστική συνάντησή τους με τον Ennio Morricone, αλλά και για την επόμενη εμφάνισή τους στο Half Note Jazz Club, το Φεβρουάριο, μια latin κινηματογραφική βραδιά.

Οι DakhaBrakha έρχονται από το Κίεβο με αγάπη

Το διάσημο πολυφωνικό κουαρτέτο της world music DakhaBrakha κάνει στάση στο Ωδείο Αθηνών.

TikTok, μία χρονομηχανή του Ίντερνετ

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης νεκρανασταίνει τα μουσικά mashups και τα λοιπά trends της προϊστορίας του Ίντερνετ.

Οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Spotify για το 2022

Συγκέντρωσαν τις περισσότερες μεταδόσεις στη διάσημη μουσική πλατφόρμα streaming.