Ρομάντσο

Το παλαιό κτίριο του ομώνυμου περιοδικού έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα νέο χώρο σύγχρονης τέχνης και τεχνολογίας. Καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις δημιουργικών ομάδων παίρνουν σάρκα και οστά στις εγκαταστάσεις του BIOS Ρομάντσο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα διεξάγονται εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις, συλλογικές δράσεις, workshops και σεμινάρια.

Σχετικά άρθρα

Το Needless Slam φέρνει τον Daniel Wang στο Ρομάντσο

Το πρώτο club night της &beyond στήνει ένα μαραθώνιο πάρτι με δύο stages και οκτώ ώρες χορευτικής, ηλεκτρονικής μουσικής.

05/12/2023

Οι Lovers of All Kinds και η γυναικεία synth pop μπάντα "Someone Who Isn’t Me" έρχονται στο Ρομάντζο

Οι Lovers of All Kinds κυκλοφόρησαν πρόσφατα το ομώνυμο EP "Lovers of All Kinds" το οποίο θα παρουσιάσουν μαζί με επιλεγμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια, ενώ οι "Someone Who Isn’t Me" έρχονται για να μοιραστούν την αδυναμία τους για τα αναλογικά σύνθια, την electro pop μουσική και τους 80’s ρυθμούς.

"Ιχνογραφία"¨: Εικαστικοί της ομάδας ΚαλλιέργειαΚαλλιέργεια σκιαγραφούν την πορεία της σύγχρονης ζωής

Μια σύγχρονη, πολυμεσική έκθεση με πυρήνα την ψηφιακότητα και την εικόνα σαν διάδραση έρχεται στο πολιτιστικό κέντρο Ρομάντσο από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Μαθαίνουμε τα πάντα για τη σκηνογραφία στην ημερίδα "The Art of Production Design"

Σκηνογράφοι που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα μιλήσουν για την έμπνευση, τη δημιουργία, την τέχνη της συνεργασίας, τη μαγεία του να χτίζεις κόσμους στον κινηματογράφο και τη διαφήμιση, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, στο πλαίσιο της διεθνούς δράσης Production Design Week.

Οι διεθνείς μουσικοί καλεσμένοι της εβδομάδας

Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα από το εξωτερικό που μας επισκέπτονται τις επόμενες μέρες. Ακολουθούν, λοιπόν, έξι συναυλιακά ραντεβού που δεν θα χάσουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Whereswilder ανεβαίνουν στην Ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live

Το live θα ανοίξει ο νεαρός μουσικός και multi-instrumentalist Aki Rei, φέρνοντας μαζί του πολλή ενέργεια και μια ποικιλία από επιρροές, συμπεριλαμβανομένων 70s R&B/Soul, Jazz, Indie και 80s Disco.

Οι One Inch Punch και οι Yogurt Maybe σε ένα άχαστο double bill

Ένα μουσικό ταξίδι από τη soul και την jazz των 70s και την alternative rock των 90s στη σύγχρονη dream pop.