Το "Oddity" υποδέχεται τη σεζόν με τις Aida Arko και Cera Khin

Η νέα σεζόν ξεκινά με δύο από τις πιο αφοπλιστικές παρουσίες της σύγχρονης techno και την υπογραφή των Blend & SEDS.

Aida Arko

Το Oddity Club επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν του, ως ο απόλυτος χώρος που συγκεντρώνει όλες τις φυλές της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα. Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου γίνεται το έναυσμα με ένα industrial opening, που θέτει τον τόνο για όσα ακολουθούν.

Η Aida Arko, γεννημένη στο Ιράν και με βάση τη Βιέννη, έχει μετατρέψει τη μουσική σε ένα πεδίο ελευθερίας και αυτοέκφρασης. Από performer ακροβατικών και body-based performances πέρασε στο booth, δημιουργώντας sets που ακροβατούν ανάμεσα στο industrial, το hypnotic techno και την πειραματική ατμόσφαιρα. Οι ήχοι της κουβαλούν την ένταση μιας ζωής που αρνήθηκε να εγκλωβιστεί σε φόρμες - μια καλλιτέχνιδα που δε φοβάται να εκτεθεί.

Cera Khin
Cera Khin

Η Cera Khin, με καταγωγή από την Τυνησία και βάση το Βερολίνο, είναι μια από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του σύγχρονου rave. Με attitude "whatever the fuck she wants”, χτίζει set που ενώνουν hard techno, acid, breakbeats και hard trance με βάση την καθαρή ενέργεια και τη συναισθηματική απελευθέρωση. Μέσω του label της, LazyTapes, και του project Technomentalhealth, επαναπροσδιορίζει τη θέση της γυναίκας DJ και ανοίγει συζητήσεις για τη συναισθηματική και ψυχική υγεία στη μουσική βιομηχανία.

Στο πλευρό τους, οι Até & Salin και Mikee, τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της αθηναϊκής techno σκηνής, συμπληρώνουν το line-up του πρώτου club ritual της σεζόν. Το Oddity Season Opening σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την αθηναϊκή νύχτα — αυθεντική, δυναμική και αφοσιωμένη στο dancefloor με την υπογραφή των Blend & SEDS.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Oddity Club

Ηρακλειδών 61, Αθήνα
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.