Το "Oddity" υποδέχεται τη σεζόν με τις Aida Arko και Cera Khin

Η νέα σεζόν ξεκινά με δύο από τις πιο αφοπλιστικές παρουσίες της σύγχρονης techno και την υπογραφή των Blend & SEDS.

Aida Arko

Το Oddity Club επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν του, ως ο απόλυτος χώρος που συγκεντρώνει όλες τις φυλές της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα. Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου γίνεται το έναυσμα με ένα industrial opening, που θέτει τον τόνο για όσα ακολουθούν.

Η Aida Arko, γεννημένη στο Ιράν και με βάση τη Βιέννη, έχει μετατρέψει τη μουσική σε ένα πεδίο ελευθερίας και αυτοέκφρασης. Από performer ακροβατικών και body-based performances πέρασε στο booth, δημιουργώντας sets που ακροβατούν ανάμεσα στο industrial, το hypnotic techno και την πειραματική ατμόσφαιρα. Οι ήχοι της κουβαλούν την ένταση μιας ζωής που αρνήθηκε να εγκλωβιστεί σε φόρμες - μια καλλιτέχνιδα που δε φοβάται να εκτεθεί.

Cera Khin
Cera Khin

Η Cera Khin, με καταγωγή από την Τυνησία και βάση το Βερολίνο, είναι μια από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του σύγχρονου rave. Με attitude "whatever the fuck she wants”, χτίζει set που ενώνουν hard techno, acid, breakbeats και hard trance με βάση την καθαρή ενέργεια και τη συναισθηματική απελευθέρωση. Μέσω του label της, LazyTapes, και του project Technomentalhealth, επαναπροσδιορίζει τη θέση της γυναίκας DJ και ανοίγει συζητήσεις για τη συναισθηματική και ψυχική υγεία στη μουσική βιομηχανία.

Στο πλευρό τους, οι Até & Salin και Mikee, τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της αθηναϊκής techno σκηνής, συμπληρώνουν το line-up του πρώτου club ritual της σεζόν. Το Oddity Season Opening σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την αθηναϊκή νύχτα — αυθεντική, δυναμική και αφοσιωμένη στο dancefloor με την υπογραφή των Blend & SEDS.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Oddity Club

Ηρακλειδών 61, Αθήνα
  • Clubs

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.

15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;

Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το καλύτερο μπαρ του πλανήτη αποκτά μικρό αδερφό

To νόστιμο ιταλικό ταξίδι του Lorenzo Antinori στην Ασία συνεχίζεται στη Σαγκάη.

Στο Κολωνάκι, για το remake του '42 Bar'

Η δεύτερη ζωή του εμβληματικού μπαρίστικου αθηναϊκού brand, το βρίσκει στην περίφημη γειτονιά του κέντρου και το εμπορικό κέντρο Λαιμού.