Paul Van Dyk & Paul Oakenfold: Δύο θρύλοι συναντιούνται στην Αθήνα

Το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα δύο από τα παγκόσμια icons της ηλεκτρονικής μουσικής.

Bolivar Beach Club

Το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα δύο από τα παγκόσμια icons της ηλεκτρονικής μουσικής. Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα δύο από τα παγκόσμια icons της ηλεκτρονικής μουσικής: Paul Van Dyk και Paul Oakenfold.

Δύο ονόματα που καθόρισαν τον ήχο, την αισθητική και τη φιλοσοφία της dance κουλτούρας τις τελευταίες δεκαετίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό μουσικό ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Paul Van Dyk & Paul Oakenfold:

Paul Van Dyk

Ο Γερμανός θρύλος, κάτοχος Grammy, πρωτοπόρος του trance και progressive ήχου, με μια τεράστια κληρονομιά και εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Κομμάτια όπως το "For An Angel" έχουν μείνει ανεξίτηλα στην ιστορία της dance μουσικής.

Paul Oakenfold

Ο Βρετανός πρωτοπόρος με τεράστιο εκτόπισμα στη διεθνή σκηνή. Με δύο υποψηφιότητες για Grammy, remixes για καλλιτέχνες όπως οι Madonna & U2 και αμέτρητα headline shows σε φεστιβάλ και clubs παγκοσμίως, παραμένει ασταμάτητος.

Ένα καλοκαιρινό ορόσημο

Η συνάντηση αυτών των δύο icons στο Bolivar θα είναι κάτι περισσότερο από ένα set – θα είναι μια συλλογική εμπειρία γεμάτη συναίσθημα, ενέργεια και νοσταλγία, που θα ενώσει γενιές ravers κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας. Δύο μύθοι. Μία παραλία. Μία νύχτα για την ιστορία.

Support acts από τον πρεσβευτή του trance ήχου στην Ελλάδα, με deep, uplifting διάθεση και αυθεντική rave ενέργεια, Chris Oblivion και από το progressive trance δίδυμο που ισορροπεί ανάμεσα σε αρμονία και δύναμη, με εμφανίσεις σε διεθνή labels και events,
Active Limbic System.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.