
Με τις αναμνήσεις από τη θεαματική τελευταία εμφάνισή του στην Αθήνα,τον περασμένο Οκτώβριο να είναι ακόμα νωπές, το παγκόσμιο είδωλο των afro-house beats επιστρέφει στην ελληνική πρωτεύουσα με φόρα. Ο Black Coffee έρχεται, την Παρασκευή 23 Μαΐου για μια και μοναδική εμφάνιση στη νέα, εντυπωσιακή Botoxe Arena, που στεγάζεται στον χώρο του YTON (Πέτρου Ράλλη 38, Αιγάλεω).
Ο βραβευμένος με Grammy super star DJ και παραγωγός από την Νότια Αφρική έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ηλεκτρονικής μουσικής τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ενώ έχει τη φήμη ότι τα μυσταγωγικά sets τους δημιουργούν μια κατάσταση ευφορίας για ώρες χωρίς να βασίζονται σε "ευκολίες", αλλά στην πραγματική αγάπη για το DJing και την ένωση με το κοινό.
Μαζί του ο Da Mike – ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστός για τον εμβυθιστικό, συναισθηματικό του ήχο και τη διεθνή του παρουσία. Το line-up συμπληρώνουν οι Alex Kósh, Lance, Aphroditeé και Elektra.