H Sama’ Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα

Μαζί της, στο «Oddity», οι resident DJs του Blend, Mikee και Manolaco.

Sama’ Abdulhadi Sama’ Abdulhadi

Με καταγωγή από τη Ραμάλα και πασίγνωστη ως η πρώτη διάσημη Παλαιστίνια DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, η Sama' Abdulhadi είναι μια δύναμη που αναδιαμορφώνει το παγκόσμιο techno τοπίο. Ο χαρακτηριστικός της ήχος, που συνδυάζει την καταιγιστική βερολινέζικη techno με πλούσια λιβανέζικη επιρροή, αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία που έχει τις ρίζες της στην ανθεκτικότητα και την καινοτομία.

Από τη σαγήνη του κοινού του Boiler Room μέχρι την παρουσίαση του βραβευμένου από τους κριτικούς BBC Radio 1 Essential Mix, η Sama’ έχει αποδείξει τη μαεστρία της στη δημιουργία καθηλωτικών μουσικών αφηγημάτων που έχουν βαθιά απήχηση στo dancefloor. Αυτή η βραδιά υπόσχεται ένα ταξίδι μέσα από δυναμικούς και συναισθηματικούς ρυθμούς, αναδεικνύοντας την πρωτοποριακή καλλιτεχνική ικανότητα που χαρακτηρίζει τη Sama και το δυναμικό crew του Blend - μια βραδιά όπου η μουσική ξεπερνάει τα σύνορα, σφυρηλατεί συνδέσεις και γιορτάζει την ενωτική δύναμη της techno.

Sama’ Abdulhadi

Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, το Blend υποδέχεται με περηφάνια τη Sama' Abdulhadi στο "Oddity Club", την πρωτοπόρο καλλιτέχνιδα και εμβληματική μορφή της παλαιστινιακής underground σκηνής. Μαζί της οι resident DJs του Blend, Mikee και Manolaco, εξασφαλίζουν μια βραδιά γεμάτη ηλεκτρισμένη techno ενέργεια.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Oddity Club

Ηρακλειδών 61, Αθήνα
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.