'Ο Άλλος', ένα καθαρόαιμο μπαρ στο Παγκράτι

Στην Τιμοθέου πιάνει πόστο ένα από τα πιο φρέσκα παγκρατιώτικα μπαρ.

'Ο Άλλος', ένα καθαρόαιμο μπαρ στο Παγκράτι © Λεωνίδας Τούμπανος

Ο Γιάννης Σταθόπουλος, γνωστός στα social media και ως @kapoios_allos δεν είναι κάποια ξένη φυσιογνωμία για το σύμπαν των αθηναϊκών μπαρ. Βλέπεις, έχει μεταξύ άλλων θητεύσει στην μπάρα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και δύο αστέρια Michelin 'Delta'. Κράτησε το δεύτερο συνθετικό της ιντερνετικής του περσόνας και ονοματίζει με αυτό το μπαρ του ("Ο 'Άλλος"), που εδώ και λίγους μήνες βάζει μία πινέζα στη μίνι πιάτσα της Τιμοθέου, στο Παγκράτι.

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 1

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 3

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 5

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 7

Όμορφος, μικρός, μαζεμένος χώρος, από εκείνους που τα πιο lifestyle media και οι αγγλόφωνοι φίλοι μας θα χαρακτήριζαν ως cozy, στις αποχρώσεις του πράσινου και με αρκετό ξύλο στις κομβικότερες των λεπτομερειών, συν τραπεζάκια που απλώνονται εξωτερικά, στον πεζόδρομο.

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 12

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 10

Το Μπαρ ο Άλλος στο Παγκράτι 11

Ο "Άλλος" πατά σε κλασικές απαρχές και σερβίρει ποιοτικά ποτά - classics με new age χαρακτηριστικά, καλές πρώτες ύλες και προσοχή στη λεπτομέρεια, σε μία μαζεμένη λίστα. 


Info

Τιμοθέου 1, Παγκράτι
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτ. από τις 18.00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο Noel στήνεται το πιο επικό 'ξενοδοχειακό' μπαρ

Έξι σταθμοί, δώδεκα cocktails και μία αξέχαστη βραδιά, στο μπαρ που έχει πάντα Χριστούγεννα: Το Great Tuesday Club του Avra επιστρέφει στο πλαίσιο της Athens Bar Week.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/11/2025

To Manko εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό opening party και Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της κοσμοπολίτικης ζωής και της υψηλής φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.