11 Χρόνια Κίτρινη Γκαζόζα

Γενέθλια με ένα μοναδικό καλοκαιρινό event για το δημοφιλές σποτ της Νέας Φιλαδέλφειας, την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

11 Χρόνια Κίτρινη Γκαζόζα

Είναι από τα πιο ανέμελα όσο και δημοφιλή στέκια της Νέας Φιλαδέλφειας και ξεχωρίζει για το  απροσποίητο coolness και την πολύχρωμη αυλή της. Η "Κίτρινη Γκαζόζα" σβήνει 11 κεράκια και το γιορτάζει. 

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου προσκαλεί παλιούς και νέους φίλους σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό event με υπέροχα cocktails, καλό φαγητό, διαδραστικά happenings και DJ sets από τους J.X Vertical, James Libertine και Δημήτρη Βρεττό. 

Λίγο πριν τη δύση του ήλιου, κάπου μετά τις 20:00.

11 Χρόνια Κίτρινη Γκαζόζα πόστερ

Περισσότερες πληροφορίες

Κίτρινη Γκαζόζα

Λεωφ. Δεκελείας 134, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στου Γκύζη για το Argentina Social Club, το νέο μπαρ της πόλης

Στην πλατεία Αργεντινής, ένα καινούριο σημείο κάνει re-introduce την αστική γοητεία της πρωτεύουσας, επενδύοντας σε κλασικές αξίες σε κάθε έκφρασή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/01/2026

Γιατί αξίζει να κάνεις Dry January και φέτος

Όχι, αυτό δεν αφορά μόνο τα αλκοτέστ.

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.