Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος μάς δίνει ραντεβού στο "Deos Athens"

Ο πολυβραβευμένος DJ με την διεθνή φήμη δίνει το δικό του μοναδικό στίγμα με αφορμή το νέο φεγγάρι.

Full Moon Party με Αλέξανδρο Χριστόπουλο και Deos 1

Η πιο όμορφη καλοκαιρινή νύχτα της πόλης έρχεται στις 15 Ιουνίου και υπόσχεται να μαγέψει τους λάτρεις της καλής μουσικής. Για πρώτη φορά, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ο πολυβραβευμένος DJ με την διεθνή φήμη, θα δώσει το δικό του μοναδικό στίγμα στο Rooftop του "Deos Athens", από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 2 π.μ., με αφορμή το νέο φεγγάρι.

Deos Athens

Η βραδιά θα συνοδευτεί από την υποστήριξη της Cenote, της ultra premium tequila που υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση των καλεσμένων. Η Cenote θα προσφέρει cocktails που θα συμπληρώσουν ιδανικά την εμπειρία της βραδιάς.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, γνωστός για τα αμέτρητα sold out events στα κορυφαία club, bar και εστιατόρια, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο διάσημα brands όπως Tom Ford, Yves Saint Laurent, Dior, Prada, Louis Vuitton, Bulgari, Giorgio Armani, Dsquared και Cartier. Είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και Managing Partner του Best 92.6, καθώς και compiler των best seller συλλογών "La Suite", "Sunset & Sunrise" και "Remix by Emporio Armani".

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 2160045685
www.deosathens.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Deos

Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο Noel στήνεται το πιο επικό 'ξενοδοχειακό' μπαρ

Έξι σταθμοί, δώδεκα cocktails και μία αξέχαστη βραδιά, στο μπαρ που έχει πάντα Χριστούγεννα: Το Great Tuesday Club του Avra επιστρέφει στο πλαίσιο της Athens Bar Week.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/11/2025

To Manko εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό opening party και Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Μια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις της κοσμοπολίτικης ζωής και της υψηλής φιλοξενίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Την Ημέρα των Νεκρών, η Espolòn Tequila γιορτάζει την ίδια τη ζωή

Από το Jalisco μέχρι την Αθήνα, η Espolòn Tequila φέρνει τη μαγεία της Día de los Muertos σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, τέχνη και γεύσεις.

Κάτι πρωτότυπο παίζει αυτές τις ημέρες στη Red Lion Pub

Παρασκευή 31/10 και Σάββατο 01/11 έχεις έξτρα λόγους για να επισκεφθείς την πιο παλιά αθηναϊκή παμπ.

Η -περίπου- μυστική mezcaleria του Barro Negro επιστρέφει

Για 4 μόνο βράδια, κάτι δυνατό θα τρέξει και πάλι στο υπόγειο της πρεσβείας της Paloma στην Αθήνα.

'George, The Lobby Bar': Στο King George για το νέο του μπαρ

Έμφαση στο premium τζιν και την τεκίλα, μενού με βραβευμένες υπογραφές, ένας εξαιρετικά γοητευτικός χώρος και μία sui generis ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό στο ολοήμερο, μητροπολιτικό σημείο του περίφημου ξενοδοχείου.

Ένα designάτο burgerάδικο γίνεται το πιο χοτ μπαρ της Athens Bar Week

Το One Burger Athens και η εξαίρετη bartender Manon Kapfer παρουσιάζουν το Pour Me One, με εκλεκτούς καλεσμένους από το σύμπαν του fine drinking.