Ο Monolink μας καλεί στο dancefloor του "Yton"

O Γερμανός τραγουδιστής, συνθέτης, DJ και μουσικός παραγωγός με το ιδιαίτερο crossover στιλ έρχεται για το πολυαναμενόμενο δεύτερο ραντεβού του με το ελληνικό κοινό.

Monolink

O Γερμανός τραγουδιστής, συνθέτης, DJ και μουσικός παραγωγός με το ιδιαίτερο crossover στιλ, που συνδυάζει τη βορειοαμερικάνικη κιθαριστική folk με την electronica, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα από τα διάσημα ευφορικά σετ του. O Monolink, κατά κόσμον Steffen Linck, ζει και δημιουργεί στο Βερολίνο, μπερδεύοντας την κιθάρα με τον ψηφιακό ήχο και τις δονήσεις του μπάσου με συναισθηματικά φωνητικά.

Στις ζωντανές εμφανίσεις παίζει τα κομμάτια τους σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας έμφαση σε μια καθαρή και απαλή ακουστική εμπειρία. Οι υπνωτιστικές εμφανίσεις του σε φεστιβάλ, όπως Fusion, Fuchsbau και 3000 Festival, αλλά και σε μερικά από τα θρυλικά βερολινέζικα κλαμπ, μοιάζουν περισσότερο με πολύωρα live πάρτι παρά με αυτό που έχουμε συνηθίσει από ένα τυπικό DJ set. Ένα ανάλογο live show - club event, με την υπογραφή της 88Butterfly και του "Crust", θα παρουσιάσει στο "Yton" αυτή την Παρασκευή, 9 Ιουνίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/10/2025

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τη μαστίχα... όπως ποτέ πριν;

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μαστίχας είναι ένα σύγχρονο, premium απόσταγμα με καθαρό χαρακτήρα, διακριτικά αρώματα και εκλεπτυσμένη, extra-dry γεύση. Και το λένε Axia.

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.

Πώς είναι να πίνεις στο Bar Leone, το καλύτερο μπαρ του κόσμου

Μία επίσκεψη και μερικές σκέψεις για τον ευ πίνειν ναό του Lorenzo Antinori στο Χονγκ Κονγκ, που βρέθηκε στο νο.1 της φετινής λίστας των The World's 50 Best Bars.