Το "Lio Mykonos" βάζει φωτιά στις μυκονιάτικες νύχτες

Το αυθεντικό και άκρως θεαματικό καμπαρέ του Pacha άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στη Μύκονο για να σκορπίσει kinky vibes και χρυσόσκονη στην κρυφή αυλή του στα Ματογιάννια, περιμένοντας τον David Morales και την Ελένη Φουρέιρα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Lio Mykonos

Τη δεύτερη σεζόν του στο νησί των ανέμων εγκαινίασε πριν από λίγες μέρες το cabaret restaurant του ομίλου Pacha, το "Lio Mykonos", ξαναφέρνοντας την ηδονιστική party ατμόσφαιρά του στην κρυφή του αυλή στα Ματογιάννια. Εκεί, σε ένα περιβάλλον μεσογειακού εξωτισμού, όπου το λευκό της Μυκόνου συναντά το καλειδοσκοπικό της Ibiza, ο αισθησιασμός γίνεται εξτραβαγκάντσα, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα που ερεθίζει τις αισθήσεις με περισσότερους από έναν τρόπους.

Lio Mykonos

Ανοικτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το "Lio Mykonos" μιξάρει μερικά από τα καλύτερα νούμερα της ιστορίας του "Lio Ibiza" με αρκετά εντελώς νέα, παρουσιάζοντας ένα πιπεράτο βαριετέ όπου αγγελικές φωνές και κολασμένα μπαλέτα παρασέρνουν το κοινό σε ένα διαδραστικό πάρτι, πασπαλισμένο με την lifestyle χρυσόσκονη της Μυκόνου. Ακομπλεξάριστο, απενοχοποιημένο και σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο, ώστε μέχρι το τέλος του show κανείς από το crowd της πλατείας να μην μπορεί να κρατηθεί στην καρέκλα του, το πρόγραμμα του "Lio Mykonos" περιλαμβάνει εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης, πάντα με τις κατευθύνσεις του μοναδικού Joan Gracia, Creative Director της Pacha.

Lio Mykonos

Τη δική του πινελιά στο Lio experience βάζει και ο resident chef του "Lio Mykonos", Άλκης Βαρδαραμάτος, υπογράφοντας ένα a la carte μενού βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα που αγαπά, με έμφαση στην επτανησιακή καταγωγή και τις λιβανέζικες αδυναμίες του. Το μενού ανοίγει μια βελούδινη λιβανέζικη σκορδομαγιονέζα thoom, λόγου χάρη, ενώ πιάτα όπως το pulpo ala plancha, που σερβίρεται με πουρέ πατάτας – σκορδαλιά "όπως την έκανε η γιαγιά" του σεφ, συνθέτουν τη γευστική συνοδεία του καμπαρέ, με την cocktail list να προσθέτει εξωτικά vibes.

Lio Mykonos

Τα vibes του πάρτυ, βέβαια, δεν σταματούν όταν τελειώσει το show: το club του "Lio Mykonos" είναι το after που αρμόζει στο νησί του ξεφαντώματος, με την resident DJ Senada να αναλαμβάνει τα decks αμέσως μετά το αποχαιρετιστήριο σπαγκάτο των μπαλέτων. Μιξάροντας house, tech house, disco και indie dance ρυθμούς, πιάνει το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήνει το main event και κάνει τις μικρές ώρες της νύχτας να μεγαλώνουν, προσφέροντας μια από τις πιο ηλεκτρισμένες party εμπειρίες της Μυκόνου, ενώ συχνά πυκνά υποδέχεται Guests που μεταμορφώνουν τη βραδιά σε once in a lifetime εμπειρίες.

Lio Mykonos

Για του λόγου το αληθές, τη σκυτάλη από τον Felix da Housecat, που ανέλαβε τα decks στο opening night του "Lio Mykonos", θα πάρουν ο David Morales στις 11 Ιουνίου και οι Ελένη Φουρέιρα στις 12 Ιουνίου, σε δύο events που ήδη προδιαγράφονται ως τα sold out του καλοκαιριού. Ραντεβού εκεί!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Maggie Cassidy': Το νέο μπαρ της Πανόρμου έχει κάτι από '7 Jokers'

Οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου, Μικαέλα Τσικουδάκη και Σπύρος Αναγνώστου παρουσιάζουν ένα ολόφρεσκο μπαρ γειτονιάς στους Αμπελόκηπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/10/2025

Altos x The World's 50 Best Bars: Όταν ένας μοναδικός θεσμός συναντά μια κορυφαία τεκίλα

Κάθε χρόνο, τα The World’s 50 Best Bars συγκεντρώνουν όλο το bar & spirits industry σε μια μοναδική γιορτή. Ως Official Tequila Partner, η Altos προσφέρει γεύση αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους bartenders να ψηφίσουν για τους συναδέλφους τους.

Lorenzo Antinori, τι σημαίνει να 'τρέχεις' το κορυφαίο μπαρ του πλανήτη;

Μία κουβέντα με τον Ιταλό γευσιπλάστη, με αφορμή τον θρίαμβο του Bar Leone στα The World's 50 Best Bars 2025.

Ένα Halloween πάρτυ βγαλμένο από τα 80s στο A Liar Man

Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή και μας προσκαλεί σε μια φθινοπωρινή, γεμάτη ρυθμό και ενέργεια βραδιά.

Don’t be a Dick: Καλή πίτσα, cocktails και soft clubbing στο νέο spot των Εξαρχείων

Το φρέσκο στέκι της Φειδίου άνοιξε λίγο καιρό πριν και ήδη ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τη φιλοσοφία του.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τη μαστίχα... όπως ποτέ πριν;

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μαστίχας είναι ένα σύγχρονο, premium απόσταγμα με καθαρό χαρακτήρα, διακριτικά αρώματα και εκλεπτυσμένη, extra-dry γεύση. Και το λένε Axia.

Στο θρυλικό μπαρ όπου ο Picasso πλήρωνε τα ποτά του με πίνακες

Coco Chanel, Alberto Giacometti, Yves Saint Laurent, Henri Matisse, Richard Strauss, Joan Miró, Pablo Picasso. Το Kronenhalle της Ζυρίχης είχε την ίσως πιο εκλεκτή πελατεία στην ιστορία των μπαρ.