#Staythefuckhome Bar: το πρώτο online bar είναι γεγονός!

Μόλις άνοιξε το πρώτο διαδικτυακό μπαρ και είναι διαθέσιμο για όλους τους κατ'οίκον περιορισμένους του πλανήτη, που θέλουν να τα πουν και να τα πιούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

#Staythefuckhome Bar: το πρώτο online bar είναι γεγονός!

Μπορεί να έκλεισαν τα αγαπημένα μας μπαρ και ήδη να μας λείπουν οι βόλτες με την παρέα, αλλά το ότι μένουμε σπίτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποξενωθούμε από τους φίλους μας ή ότι θα αφήσουμε τον καναπέ να μας ρουφήξει. Στην ανάγκη αυτή, να συνεχίσουμε να περνάμε καλά, ήρθε να απαντήσει η δημιουργική ομάδα «Shishki Collective» από τη Ρωσία που μόλις λάνσαρε το «Stay the Fuck Home Bar», το πρώτο ψηφιακό μπαρ που μας παροτρύνει να μείνουμε σπίτι, χωρίς όμως να αφήνουμε την απομόνωση να μας πάρει από κάτω.

Το online bar είναι προσβάσιμο σε όλους και προσφέρει τη δυνατότητα να συναναστρέφεστε με τους φίλους σας - ή να κάνετε νέους- μέσω video chat. Σε αντίθεση με τα κλασικά μπαρ, θα σερβίρετε μόνοι το ποτό σας και θα πιάσετε θέση στην virtual μπάρα, πιάνοντας κουβέντα με τον διπλανό ή την παρέα σας. Στο site θα βρείτε το κεντρικό μπαρ, όπου θα πιείτε το ποτό σας και θα γνωρίσετε κόσμο από όλον τον πλανήτη, ενώ διαθέτει και επιπλεόν 11 virtual rooms για ψηφιακό bar hopping ή για να τα πιείτε πριβέ με την παρέα σας.

Βάλτε ένα ποτό, καθίστε αναπαυτικά και επισκεφτείτε το μπαρ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

22 αθηναϊκά μπαρ για τη σημερινή World Cocktail Day

Η 13η ημέρα του Μαΐου είναι πάντοτε μία καλή αφορμή για να βγούμε και να πιούμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
13/05/2024

H Miss Monique επιστρέφει στο "Bolivar"

H Ουκρανή star της dance electronica συναντά ξανά το αθηναϊκό κοινό στην παραλιακή.

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

'Habiba Wine' x 'Mona': Ένα pop up wine bar για το καλοκαίρι

Νέο οινικό σποτ με θέα Ακρόπολη, για λίγες μόλις εβδομάδες.

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.