Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος».

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ

Ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής θα βρεθεί για δύο βράδια σε μπαρ της πόλης, για να διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο: «Ο Μεγάλος Μαθητής Και Ο Μικρός Δάσκαλος».

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες δύο ποιητικές συλλογές του, «Σάλια, μισόλογα και τρύπιοι στίχοι» και «Πώς τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;» ώσπου ο Γιάννης Αγγελάκας να κυκλοφορήσει, στα τέλη του ’19, το τρίτο του βιβλίο από τις «εκδόσεις Καστανιώτη».

Ο Γιάννης Αγγελάκας διαβάζει Αγγελάκα στα αθηναϊκά μπαρ - εικόνα 1

Το νέο του βιβλίο απέχει από το ποιητικό ύφος των προηγούμενων συλλογών, ωστόσο διατηρεί την οξυδέρκεια και την καυστικότητα, που χαρακτηρίζει τη γραφή του Αγγελάκα. «Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος» έχει τη μορφή διαλόγου ανάμεσα στους δύο ήρωες, οι οποίοι κουβεντιάζουν θίγοντας σημαντικότατα ερωτήματα και υπαρξιακούς προβληματισμούς με διάθεση ελαφρότητας και αυτοσαρκασμού.

Την Τετάρτη 29/1 ο Γιάννης Αγγελάκας θα βρεθεί στον πολυχώρο «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ X Booze» παρέα με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο, όπου θα διαβάσει αποσπάσματα και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ την Παρασκευή 31/1 μαζί με τον μουσικό Νίκο Γιούσεφ θα βρεθούν στο φιλόξενο χώρο του μπαρ «Βραζιλιάνα», για να διαβάσουν αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί σας για θέματα σχετικά με τα βιβλία, τη μουσική, την ποίηση και τη λογοτεχνία.

iΏρα διεξαγωγής: 29/1 στις 7:30μ.μ.- 9:30μ.μ. και 31/1 στις 6:30μ.μ.- 9:30μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (X- Booze)

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.