Bartenders από το εξωτερικό έρχονται να καταλαβούν τις αθηναϊκές μπάρες

Στο πλαίσιο του «Athens Bar Show 2019» σπουδαίοι επαγγελματίες από το εξωτερικό θα βρεθούν μόνο για λίγες μέρες πίσω από τις αθηναϊκές μπάρες, για να σερβίρουν τις signature δημιουργίες τους.

Bartenders από το εξωτερικό έρχονται να καταλαβούν τις αθηναϊκές μπάρες

Στο πλαίσιο του «Athens Bar Show 2019», της μεγαλύτερης γιορτής του ελληνικού bartending που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη, σας περιμένουν μοναδικά events σε μερικά από τα καλύτερα μπαρ της πόλης. Σπουδαία ονόματα από τη διεθνή bartending σκηνή έρχονται να καταλάβουν τις αθηναϊκές μπάρες μόνο για λίγες μέρες και να σας σερβίρουν τις δικές τους signature δημιουργίες.

Μετά την αρχή στο «The Clumsies» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, όπου οι Harrison Ginsberg και Chelsey Andreasen από το «Crown Shy New York» σέρβιραν τις δικές τους πρωτότυπες συνταγές, το «Athens Bar Show 2019» συνεχίζει τα events με επίτιμους προσκεκλημένους.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ο Νίκος Πουζμπούρης, head bartender στο «Gulliver Bar», θα υποδεχτεί λίγο μετά τις 9 μ.μ τους Alper Deli και Zoran Budiviromic («Druid Bar», Βελιγράδι), οι οποίοι για 4 ολόκληρες ώρες θα χτυπούν στα shakers τα δικά τους signature cocktails.

Bartenders από το εξωτερικό έρχονται να καταλαβούν τις αθηναϊκές μπάρες - εικόνα 1
«7 Jokers»

Το «Upupa Epops», το αγαπημένο μπαρ των Πετραλώνων, πρόκειται να καταληφθεί για δύο βράδια από την αφρόκρεμα του bartending της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι Harrison Ginsberg και Chelsey Andreasen («Crown Shy»), η Brooke Smith («Dead Rabbit») και οι Leo Degroff & Jacques Bezuidenhout («Bar 5 Day 5» & «Liquid Productions») έρχονται κατευθείαν από τη Νεά Υόρκη για να καταλάβουν τη μπάρα από τις 8 μ.μ μέχρι και τις 12 π.μ. Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου σειρά έχουν οι bartenders του Παρισιού με τους Thibault Mequignon («Danico Paris»), Guillaume Quenza («Frequence Paris»), Aurelie Panhelleux & Julien Lopez («Copperbay Paris & Marseiile»), Camille Thouin («Code bar Strasbourg»), οι οποίοι θα σας σερβίρουν αποκλειστικά δικά τους cocktails από τις 8 μ.μ μέχρι και τις 12 π.μ.

Δύο ακόμα μεγάλα events σας περιμένουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στο «Rehab», όπου τη μπάρα του θα καταλάβει από τις 9 μ.μ μέχρι τη 1 π.μ ο εξαιρετικός Nico De Soto από το Παρίσι και στο «7 Jokers», όπου η ταλαντούχα Brooke Smith («Dead Rabbit») θα επιδοθεί σε ένα μεταμεσονύχτιο bartending από τις 12 π.μ έως τις 3 τα ξημερώματα.

Όλα τα events είναι ευγενική προσφορά από τα Mastiha Skinos Spirit, Otto's Athens Vermouth, Fernet Branca, Disaronno. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.

15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;

Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το καλύτερο μπαρ του πλανήτη αποκτά μικρό αδερφό

To νόστιμο ιταλικό ταξίδι του Lorenzo Antinori στην Ασία συνεχίζεται στη Σαγκάη.

Στο Κολωνάκι, για το remake του '42 Bar'

Η δεύτερη ζωή του εμβληματικού μπαρίστικου αθηναϊκού brand, το βρίσκει στην περίφημη γειτονιά του κέντρου και το εμπορικό κέντρο Λαιμού.