Το Athens Rum and Whisky festival επιστρέφει στο Hilton

Για δυο ημέρες, η εξωτερική πισίνα και οι κάτω αίθουσες του Hilton θα γεμίσουν με εξωτικές ετικέτες ρούμι και σοφιστικέ brands ουίσκι.

Το Athens Rum and Whisky festival επιστρέφει στο Hilton

Για δυο ημέρες, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η εξωτερική πισίνα και οι κάτω αίθουσες του Hilton θα γεμίσουν με εξωτικές ετικέτες ρούμι και σοφιστικέ brands ουίσκι. Για δεύτερη χρονιά το Athens Rum και Whisky Festival, που συνδιοργανώνουν το ελληνικό Diffords Guide και το βραβευμένο Baba Au Rum, επιδιώκουν να μας βάλουν στον κόσμο των δημοφιλών αποσταγμάτων, με διασκεδαστικό και πρωτοποριακό τρόπο.

Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές δοκιμές και σεμινάρια και τις δυο μέρες. Από τις 14.00 έως 22:00 θα έχετε αρκετό χρόνο για να βουτήξετε σε κλασικές ετικέτες και να ανακαλύψετε σπάνιες και premium εκδοχές και από τις δυο κατηγορίες.

Μην χάσετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις premium και super premium φιάλες, το pop up bar που θα είναι στημένο δίπλα στην πισίνα, την ευκαιρία να μιλήσετε με τους ειδικούς για τους τρόπους απόλαυσης και τους συνδυασμούς, που θα γίνουν με σοκολάτα και πούρα. Από τις εκδηλώσεις σημειώστε επίσης τα μαθήματα για να φτιάξετε μόνοι σας κλασικά cocktails με ρούμι και ουίσκι.

iAthens Rum και Whisky Festival | Hilton | 21-22 Σεπτεμβρίου 2019 | Μονοήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου € 15 (περιλαμβάνει ένα cocktail), Διήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου €20 ευρώ (περιλαμβάνει δυο cocktail), Premium για μια ημέρα για ένα άτομο στα €30 (είσοδο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις luxury ετικέτες, 5 κουπόνια για premium ετικέτες, 1 cocktail), Premium για μια ημέρα για δυο άτομα στα €50 ( είσοδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 6 κουπόνια για premium ετικέτες, 2 cocktail)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τίτλοι τέλους για το 'Αμερικάνικο', το εμβληματικό μπαρ του Πειραιά

Σημείο αναφοράς για τον Πειραιά από το 1990, κλείνει οριστικά τις πόρτες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Οι Giolì & Assia συναντούν για πρώτη φορά το κοινό της Αθήνα στο Bolivar

Για τις δύο Ιταλίδες, "ανοίγει" ο ανερχόμενος Γάλλος καλλιτέχνης Leblanc.

Κορυφαία μπαρ και bartenders της Ελλάδας δίνουν ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το The Great Sunday Pool Club επιστρέφει στο Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

O Dave Seaman πρωταγωνιστεί στο επόμενο Mayans event

To Bolivar Beach Club υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής.

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.

Nick Warren και Trym δίνουν ραντεβού στο Bolivar

Το Bolivar Beach Club αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μοναδικές βραδιές.