Το «Flamingo» υποδέχεται το καλοκαίρι με after brunch cocktail party

Έρχεται το καλοκαίρι και ο καλύτερος τρόπος για να το υποδεχτούμε είναι ένα μεγάλο πάρτι με εξωτικές νοστιμιές, δροσερά κοκτέιλ και summer μουσικές.

Το «Flamingo» υποδέχεται το καλοκαίρι με after brunch cocktail party

Έρχεται το καλοκαίρι και ο καλύτερος τρόπος για να το υποδεχτούμε είναι ένα μεγάλο πάρτι με εξωτικές νοστιμιές, δροσερά κοκτέιλ και summer μουσικές. Το Σάββατο 1 Ιουνίου το εξωτικό πτηνό του Παγκρατίου θα γιορτάσει την έναρξη του πιο τρελού καλοκαιριού με ένα brunch cocktail party που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ μέχρι αργά το βράδυ.

Στη μπάρα, ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Ρούσσος θα χτυπούν στα σέικερ τροπικές μείξεις με φρέσκα φρούτα και homemade υλικά, όπως το «La Digue» με ρούμι, μανταρίνι, κυδώνι και καρύδα και το «Τrinidad & Tobago» με ρούμι, τεντούρα, passion fruit, σιρόπι μέλι με φουντούκια, τζίντζερ και ανανά. Στην κουζίνα θα ετοιμάζονται νόστιμα tacos για να συνοδεύσετε τα κοκτέιλ, όπως τα chicken chipotle και al pastor, και περουβιανά anticucho με pork belly ή χτένια. Στους ίδιους εξωτικούς ρυθμούς θα κινείται και η μουσική με τις πιο δροσερές summer επιλογές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.