Το «Made In Beer Festival» για δεύτερη χρονιά στο Γκάζι

Το επιτυχημένο φεστιβάλ μπίρας επιστρέφει στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ και φέτος προβλέπεται ακόμα πιο μεγάλο και με περισσότερες εκπλήξεις.

Το «Made In Beer Festival» για δεύτερη χρονιά στο Γκάζι

Το «Made In Beer Festival» μετά την περσινή του επιτυχία επιστρέφει στις 19, 20 και 21 Απριλίου στον ανανεωμένο χώρο του παλιού Αμαξοστασίου του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι για μια τριήμερη φιέστα ζυθογνωσίας με πολλές αποκλειστικότητες και εκπλήξεις. Θα δοκιμάσετε περισσότερες από 150 ετικέτες μπίρας από ελληνικές μικροζυθοποιίες και ξένες ζυθοποιίες σε εξαιρετικές τιμές, θα γνωρίσετε δεκάδες παραγωγούς και διανομείς και θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε μπίρες από το εξωτερικό που δεν διανέμονται στην Ελλάδα.

Από την γιορτή δεν θα λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά: το φαγητό και η μουσική. Γνωστοί stand up καλλιτέχνες θα σας διασκεδάσουν και τις 3 μέρες, ενώ οι καλλίφωνοι θα έχετε την ευκαιρία να διαγωνιστείτε στο καραόκε.

iΚόστος συμμετοχής: Από €2,5 και €6 με τρεις γευστικές δοκιμές.

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.

15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;

Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το καλύτερο μπαρ του πλανήτη αποκτά μικρό αδερφό

To νόστιμο ιταλικό ταξίδι του Lorenzo Antinori στην Ασία συνεχίζεται στη Σαγκάη.

Στο Κολωνάκι, για το remake του '42 Bar'

Η δεύτερη ζωή του εμβληματικού μπαρίστικου αθηναϊκού brand, το βρίσκει στην περίφημη γειτονιά του κέντρου και το εμπορικό κέντρο Λαιμού.