Το «Baba au Rum» γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει

Δύο από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου έρχονται από Λονδίνο και Παρίσι για να καταλάβουν την μπάρα του, εξαιρετικοί djs ενώνουν τις δυνάμεις τους πίσω από τα decks, cocktails, χορός και μουσικές στα δέκατα γενέθλια του «Baba».

Το «Baba au Rum» γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τότε που ένα μπαρ στον πεζόδρομο της Κλειτίου με τρέλα και πάθος για το ρούμι, έγινε σημείο αναφοράς στην μπαρίστικη σκηνή της πόλης, αλλά και ένα από τα καλύτερα μπαρ στην παγκόσμια κατάταξη τονώνοντας την υπερηφάνεια μας. Το «Baba au Rum» δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την πρωτοπορία του στις μείξεις και την εντυπωσιακή συλλογή του από ρούμια που– και να θέλαμε- δεν βρίσκουμε πουθενά αλλού.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ετοιμάζει ένα άχαστο πάρτι γενεθλίων με εκλεκτούς καλεσμένους, φοβερές μουσικές και τη νέα του επετειακή cocktail και spirit list. Όσοι πάτε μην παραξενευτείτε από τις άγνωστες φάτσες που θα δείτε πίσω από την μπάρα, μιας και δύο από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, το «Artesian» από το Λονδίνο και το «Little Red Door» από το Παρίσι, θα είναι εκεί από τις 5 μ.μ. για να σας σερβίρουν τις signature δημιουργίες τους. Τις μουσικές θα αναλάβουν οι Djs Antoine Catelan και Matho Pezlo με funky beats, afro tropical και disco ρυθμούς που δεν θα αφήσουν κανέναν ακούνητο.

iΏρα έναρξης: 17:00 | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στο 'Amalias 36'

Για δύο ημέρες, οι τρεις όροφοι του υπέροχου νεοκλασικού γεμίζουν αρώματα, γεύσεις και εμπειρίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το δίλημμα του Σαββάτου: 3 πάρτι για κάθε λάτρη της ηλεκτρονικής μουσικής

Συγκεντρώσαμε τα clubbing events που κάνουν την επιλογή για την έξοδο του Σαββάτου δύσκολη αλλά και συναρπαστική.

Ο Funk Tribu έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής στο "Oddity".

'Nouvelle Vague': Πώς ένα μπαρ από τα Τίρανα βρέθηκε στα 50 καλύτερα του πλανήτη

Μια κουβέντα με τον Σοφοκλή Κάλι για τον άθλο του Nouvelle Vague, που από την αλβανική πρωτεύουσα έφτασε να φιγουράρει πια στα λαμπερότερα σημεία του ευ πίνειν σύμπαντος.

15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;

Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το καλύτερο μπαρ του πλανήτη αποκτά μικρό αδερφό

To νόστιμο ιταλικό ταξίδι του Lorenzo Antinori στην Ασία συνεχίζεται στη Σαγκάη.

Στο Κολωνάκι, για το remake του '42 Bar'

Η δεύτερη ζωή του εμβληματικού μπαρίστικου αθηναϊκού brand, το βρίσκει στην περίφημη γειτονιά του κέντρου και το εμπορικό κέντρο Λαιμού.