Στο «Blends» και στο «Theory» έχουμε επισκέψεις

Οι συχνές μετακινήσεις των mixologist από μια μπάρα σε άλλη συνεχίζονται με μερικά guest bartending που πρέπει να... γευτείς.

Στο «Blends» και στο «Theory» έχουμε επισκέψεις

Για άλλη μια χρονιά παρακολουθήσαμε τις συχνές μετακινήσεις των mixologist από μια μπάρα σε άλλη, όχι με την έννοια της μεταγραφής, αλλά της φιλοξενίας. Τα guest bartending μας αρέσουν πολύ, γιατί μπορείς σ΄ ένα μπαρ της Αθήνας για μια βραδιά να δοκιμάσεις cocktail μενού από οποιαδήποτε bar της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο «Blends» και στο «Theory» έχουμε επισκέψεις - εικόνα 1

Αυτή την εβδομάδα παίζουν δυο τέτοιες πολύ καλές φιλοξενίες.
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο «Theory»στο Χαλάνδρι θα βρεθούν οι head bartenders πέντε best of bars της επαρχίας. Συγκεκριμένα θα πάρουν θέση στη μεγάλη ξύλινη μπάρα οι ομάδες του «Tribeca» από τη Θεσσαλονίκη, το «Spitaki» από τα Ιωάννινα, το «Boheme» από τα Χανιά, η «Fabrica» από τη Δράμα και το «Oz» από την Χίο. Από τις 20.30 και μετά θα ξεκινήσει το ταξίδι σε διαφορετικές γεύσεις, κουλτούρες και φιλοσοφίες mixing.

Στο «Blends» και στο «Theory» έχουμε επισκέψεις - εικόνα 2

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου, αυτή τη φορά στο «Blends» στη Γλυφάδα θα έχουμε επίσκεψη από πιο μακριά. Οι Internation bartenders Giacomo Gianotti και Umberto Cantelo από το διάσημο bar της Βαρκελώνης «Paradiso», θα συνεργαστούν με την Μυρσίνη Σπανέλη και τους Hybro – Gardeners για να μας σερβίρουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Το μενού περιλαμβάνει τέσσερα συναρπαστικά cocktails με άρωμα Ελλάδας και Ισπανίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Blends Mix and Match

Φοίβης 19, Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.