Μια μέρα γεμάτη ρούμι!

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Αθήνα το Rum Day.

Μια μέρα γεμάτη ρούμι!

Το Κάπα Οκτώ Point στις 15 Μαΐου από τις 12 το πρωί θα ντυθεί με το εξωτικό spirit και μέχρι το βράδυ θα φιλοξενήσει συναρπαστικά workshops και tastings από ξένους και Έλληνες experts. Ο Μιχάλης Μένεγος θα κάνει την αρχή μιλώντας για το ρούμι ως πολιτιστικό προϊόν. Στη συνέχεια, ο Θάνος Προυναρούς θα εντυπωσιάσει με δυνατά twist σε κλασικά cocktail και ο Jon Lister Diplomatico Globla Ambassador θα μας δώσει υλικό για να χρησιμοποιήσουμε το ρούμι με νέους τρόπους.

Σε αυτά, να προσθέσουμε τις δοκιμές, το blending με καφέ προέλευσης και το pairing με σοκολάτες.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2114110552.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Κάπως έτσι θα πίνουμε στα μπαρ τη νέα χρονιά

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι προβλέψεις μας για το τι θα παίξει σε ποτήρια και μπάρες του μάταιου τούτου κόσμου, για τις επόμενες 365 ημέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/01/2026

Στα μπαρ της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του 2026

Μερικές αφορμές festive εξόδο κατά την πρεμιέρα του νέου έτους.

Πρωτοχρονιά στην πιο παλιά παμπ της Αθήνας

Ρεβεγιόν με μπύρα και καλή παρέα στο Κόκκινο Λιοντάρι; Γιατί όχι.

Τα νέα μπαρ της Αθήνας που μας απασχόλησαν το 2025

Άνοιξαν μέσα στο έτος που μας αφήνει πολύ σύντομα και έχουν κάτι να μας πουν.

Η Στέγη έχει πια το δικό της μπαρ και είναι το Bar 107

Ένας νέος χώρος σε περιμένει πριν την παράσταση, μετά τη δουλειά, μετά την παράσταση, ακόμη και πριν πας σπίτι.

360° Pop-up: Το χριστουγεννιάτικο μπαρ του ΚΠΙΣΝ είναι και πάλι εδώ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, το feelgood σποτ στο μητροπολιτικό πάρκο καταφθάνει, με γιορτινό mood και DJs και μουσικούς παραγωγούς στα decks.

Τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα από τα ομορφότερα μπαρ της Αθήνας

Μία γκάμα εμπειριών που συνδυάζει σύγχρονη κουζίνα, cocktails και μουσική.